ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

Οι Λαρισαίες "μοντέλες" βάζουν φωτιά στο GNTM 2 - Η Κωνσταντίνας Φλώρου πάντως διαψεύδει!

Οι Λαρισαίες "μοντέλες" βάζουν φωτιά στο GNTM 2 - Η Κωνσταντίνας Φλώρου πάντως διαψεύδει!


Στην περίπτωση της Λαρισαίας Κωνσταντίνα Φλώρου η διάψευση ήρθε από την ίδια

Εκτός από το ίδιο όνομα κάνουν το ίδιο επάγγελμα και έχουν τα ίδια πιστεύω


Έχουμε δει μόλις δυο επεισόδια από τις οντισιόν του Greece’s Next Top Model 2 και ήδη έχει προκληθεί ένας …χαμούλης με τις συμμετοχές των κοριτσιών και τα ονόματα που έχουν περάσει την πόρτα του σπιτιού του ριάλιτι μόδας.

Όπως και στο περσινό GNTM, έτσι και φέτος οι συμμετοχές των κοριτσιών είναι πάρα πολλές και όπως ήταν αναμενόμενο τα σενάρια για τα ονόματα των μοντέλων που έχουν εξασφαλίσει μια θέση στον διαγωνισμό μόδας δίνουν και παίρνουν… Κάποια από τα ονόματα των κοριτσιών έχουν επιβεβαιωθεί ενώ κάποια αλλά έχουν διαψευσθεί με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

[ads-post]

Στην περίπτωση της Λαρισαίας Κωνσταντίνα Φλώρου η διάψευση ήρθε από την ίδια μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram η οποία έγραψε χαρακτηριστικά: « Επειδή έχουν έρθει πολλά μηνύματα γελάω να σας ενημερώσω ότι πρόκειται για μια απλή συνωνυμία!» Ωστόσο όπως γράφει στη συνέχεια της ανάρτησης της απορεί πως είναι δυνατόν να κάνει το ίδιο επάγγελμα αλλά να έχουν και τα ίδια πιστεύω.

Δείτε την ανάρτηση: 



Εμείς πάντως αναμένουμε να δούμε αν θα υπάρχει κάποια συμμετοχή από τη Λάρισα και αν όντως θα έχει το όνομα Κωνσταντίνα Φλώρου… η συνέχεια από της οθόνης.






Πηγή: www.latoday.gr







« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια