ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019

Ληστές φόρτωσαν χρηματοκιβώτιο με μεγάλο ποσό από βενζινάδικο στη Λάρισα

Ληστές φόρτωσαν χρηματοκιβώτιο με μεγάλο ποσό από βενζινάδικο στη Λάρισα


Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας για τον εντοπισμό τεσσάρων ληστών, οι οποίοι χθες τα ξημερώματα «σήκωσαν» από το γραφείο ιδιοκτήτη βενζινάδικου ένα βαρύτατο χρηματοκιβώτιο με λεία – σύμφωνα με πληροφορίες - αρκετές χιλιάδες ευρώ. 

Οι τέσσερις δράστες έχοντας από καιρό – σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις – σχεδιάσει τη ληστεία «χτύπησαν» στις 3.30 χθες τα ξημερώματα στοχεύοντας στο χρηματοκιβώτιο πρατηρίου υγρών καυσίμων, μεταξύ Λάρισας και Νίκαιας, στο 6ο χλμ. του δρόμου Λάρισας – Φαρσάλων.

Οι ληστές μπήκαν στο πρατήριο που διανυκτέρευε, κλείδωσαν τον μοναδικό υπάλληλο σε ένα δωμάτιο, και μετά ανέβηκαν στον πρώτο όροφο όπου βρίσκονταν τα γραφεία του ιδιοκτήτη και το χρηματοκιβώτιο.

[ads-post]

Επειδή το χρηματοκιβώτιο ήταν βαρύ το κύλησαν στις σκάλες, προκαλώντας ζημιές, αλλά κατόρθωσαν να το φορτώσουν στο ένα αυτοκίνητο από τα δύο που είχαν μαζί τους. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε και άρχισε να τους καταδιώκει όμως κατάφεραν να ξεφύγουν. Το ένα όχημα, πιθανότατα με το χρηματοκιβώτιο, μπήκε στα χωράφια, εμφανίστηκε στην παλιά Εθνική Λάρισας - Βόλου και τελικά βγήκε στην ΠΑΘΕ και εξαφανίστηκε προς Βόλο.

Το δεύτερο αυτοκίνητο έφυγε προς την πλευρά των Τρικάλων και τα ίχνη του χάθηκαν.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για μεγάλο ποσό στο χρηματοκιβώτιο που εκλάπη.



(*φωτό αρχείου)

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία (Βαγγέλης Κακάρας)















« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια