ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019

Μίνι Τουρνουά Μπάσκετ στη Λάρισα

Μίνι Τουρνουά Μπάσκετ στη Λάρισα


Μέσα σε μια πανηγυρική και ευχάριστη αθλητική ατμόσφαιρα έγινε μεταξύ των δομών του προγράμματος “Κατασκήνωση στην Πόλη” του Δήμου Λαρισαίων Μίνι Τουρνουά Μπάσκετ στο κλειστό γήπεδο των εγκαταστάσεων του Δήμου επί της Ηρώων Πολυτεχνείου παρουσία του Αντιδημάρχου- κ. Δημήτρη Δεληγιάννη και της Διευθύντριας Παιδικών Σταθμών και Εκπαιδευτικών Δράσεων-κ. Σταυρούλας Μπαξεβάνου, όπου μικροί και μεγάλοι παρακολούθησαν έναν εξαιρετικό αγώνα βασιζόμενο στο αθλητικό ιδεώδες. 



Οι μικροί Κατασκηνωτές έπαιξαν μπάσκετ καλλιεργώντας τη συνεργασία, την ευγενή άμιλλα, την αποδοχή της ήττας και την όξυνση του πνεύματος, τα οποία αποτελούν και στόχο των ομαδικών αθλημάτων- “αγώνων”. Έμαθαν να κατανοούν, να κρίνουν και να αξιολογούν τα αίτια της ήττας και να την αποδέχονται πάντα με σεβασμό. Τα παιδιά επικοινώνησαν αποτελεσματικά με τους “αντιπάλους” των άλλων ομάδων και ταυτόχρονα διασκέδασαν, τόσο οι ίδιοι όσο και οι παιδαγωγοί. 

[ads-post]

Η Λάρισα αποδεικνύει για μια ακόμα φορά πως είναι μια “Πόλη που Μαθαίνει” στα παιδιά της τις στοιχειώδεις αρχές και αξίες, εφόδια απαραίτητα για τη ζωή τους ως ενήλικες. 



Συγχαρητήρια σε παιδιά και εκπαιδευτές για το άριστο αθλητικό πνεύμα, το ήθος και τις αρχές του ευ αγωνίζεσθαι!







Newsroom larisacitynews.GR









« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια