ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

Πήρε το «διπλό» η ΑΕΛ κόντρα στον Άρη

Πήρε το «διπλό» η ΑΕΛ κόντρα στον Άρη


Με μεγάλη ανατροπή έκανε τη δεύτερη σερί νίκη της η ΑΕΛ που κέρδισε τον Άρη στη Θεσσαλονίκη με 3-2. Ο Ουάρντα πέτυχε το νικητήριο γκολ στο τέλος.

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου ήταν φουλ αποτελεσματική, είχε μπόλικη δόση τύχης (3 δοκάρια οι γηπεδούχοι) και κατάφερε να φέρει... τούμπα τον Άρη, που είχε προηγηθεί με 2-0 στο 12ο λεπτό, παίρνοντας μια τεράστια νίκη μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με 3-2.

Στο 12ο λεπτό οι γηπεδούχοι είχαν βρεθεί να προηγούνται με τέρματα των Βέλεθ και Γκάμα αλλά η ΑΕΛ κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα πριν βγει το ημίχρονο με δύο γκολ του Νούνιτς. Και στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μείνουν... όρθιοι χάρη στον Κρίστινσον, τα δοκάρια και την τύχη που είχαν και «χτύπησαν» με τον Ουάρντα για την απίθανη ανατροπή και την πρώτη νίκη τους στο «Κλ. Βικελίδης» από το 1993.

Στο 104’ ολοκληρώθηκε το παιχνίδι καθώς ο διαιτητής Σκουλάς είχε δώσει πέναλτι σε καθαρό χέρι του Μπούστος αλλά πήγε και εξέτασε τη φάση από το VAR και διαπίστωσε πως στο ξεκίνημα της φάσης ο Ροζ είχε κάνει επιθετικό φάουλ στον Μόρα, παίρνοντας πίσω την αρχική του απόφαση!

[ads-post]

Ο Απόστολος Τερζής παρέταξε τον Άρη με το κλασικό 4-2-3-1. Ο Έμαν ήταν κάτω από τα δοκάρια ελέω του τραυματισμού του Κουέστα, με τους Σούντγκρεν, Βέλεθ, Ρόουζ, Κόρχουτ στην τετράδα της άμυνας. Ματίγια και Μπα το δίδυμο στον άξονα, με τους Γκάμα, Ντιγκινί και Φετφατζίδη να αποτελούν την μεσοεπιθετική τριπλέτα πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Ιντέγε.

Στην αντίπερα όχθη, ο Μιχάλης Γρηγορίου κατέβασε την ομάδα του με διάταξη 3-5-2. Ο Κρίστινσον στην υπεράσπιση της εστίας, με τους Μιχαήλ, Μόρα και Μπράλιτς στην τριάδα των στόπερ. Στάνκοβιτς και Μπέρτος τα δύο μπακ-χαφ, με τους Κάτσε, Σεσέροβιτς και Μιλοσάβλιεβιτς να αποτελούν την τριπλέτα στον άξονα. Ουάρντα και Νούνιτς το δίδυμο στην επίθεση, με τον πρώτο να κινείται περιφερειακά και να έχει πιο ελεύθερο ρόλο.




Πηγή: www.kosmoslarissa.gr
*με πληροφορίες από sport-fm.gr












« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια