ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

Προγράμματα από τις Λέσχες Πολιτισμού Δήμου Λαρισαίων

Προγράμματα από τις Λέσχες Πολιτισμού Δήμου Λαρισαίων


Ο πολιτισμός είναι έκφραση ανθρώπου και βασικό στοιχείο παιδείας. Αποτελεί δε δύναμη, ενέργεια, προοπτική. Αυτή τη δύναμη επιχειρούμε κι εμείς να διοχετεύσουμε, μέσα από τις πολιτιστικές δράσεις και εκδηλώσεις των πολιτιστικών κέντρων και των Λεσχών πολιτισμού του Δήμου Λαρισαίων, που υλοποιούνται στις συνοικίες της πόλης μας και στις Κοινότητες του Δήμου μας. 

Δεν θεωρούμε τον πολιτισμό πολυτέλεια. Αντίθετα πιστεύουμε ότι μπορεί να γίνει όχημα για αλλαγή κλίματος, μέσον για την διατήρηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, την στήριξη της τοπικής οικονομίας, την διατήρηση της κοινωνικής συνοχής και την προσφορά μιας δημιουργικής διεξόδου από τα σύγχρονα κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα και αδιέξοδα. 

Επιδίωξή μας είναι, όχι απλά η διασκέδαση αλλά η αληθινή ψυχαγωγία και η επιμόρφωση των ανθρώπων που συμμετέχουν στις δράσεις των Λεσχών Πολιτισμού. 

Το 1983 πρωτολειτούργησαν οι Λέσχες πολιτισμού στο Δήμο Λαρισαίων και συνεχίζουν μέχρι σήμερα να αποτελούν ζωντανό κύτταρο πολιτισμού. 

[ads-post]

Τα προγράμματα που υλοποιούνται απευθύνονται σε παιδιά και ενήλικες και αφορούν ένα μεγάλο πλήθος δραστηριοτήτων, όπως: 

  • Ζωγραφική, Αγιογραφία, Πηλοπλαστική-Κεραμική, Μπατίκ, Ψηφιδωτό, DIY crafts, Αργυροχρυσοχοΐα-Μεταλλοτεχνία, Κόμικς-σκίτσο, Εναλλακτικό κόσμημα, Mακραμέ, Βιτρό, Κοπτική-ραπτική 
  • Μουσική Προπαιδεία, Αρμόνιο, Ακορντεόν, Κιθάρα, Ηλεκτρική Κιθάρα, Παραδοσιακά κρουστά, Μπουζούκι 
  • Θεατρικό παιχνίδι, Παιδική Λογοτεχνία 
  • Παραδοσιακοί χοροί 
  • Μοντέρνοι χοροί: Latin, Hip-Hop, Zumba 

Πληροφορίες: Στο site του Δήμου Λαρισαίων και στο ¨Χατζηγιάννειο¨ Πνευματικό Κέντρο, Ρούσβελτ 59 τηλ. 2410 625121, email : adhm7@larissa-dimos.gr 

















« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια