ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

Ράφτινγκ και περιπέτεια στον… Ληθαίο! (ΦΩΤΟ)

Ράφτινγκ και περιπέτεια στον… Ληθαίο! (ΦΩΤΟ)


Παρά το φθινοπωρινό χρώμα στα Τρίκαλα, η διάθεση ήταν καλοκαιρινή και το ράφτινγκ στον Ληθαίο μια απόλαυση! Το πρωί της Παρασκευής 20 Σεπτεμβρίου 2019, η ομάδα Trekking Hellas δίδαξε σε 120 μαθητές/τριες Γυμνασίων των Τρικάλων, βασικέ αρχές του ράφτινγκ. Ταξίδι μικρό στον Ληθαίο ποταμό και απόλαυση της εικόνας της πόλης μέσα από μια νέα οπτική. Παραλλήλως, οι ξαπλώστρες υποδέχονταν τους επισκέπτες μαθητές που έβρισκαν το διάλειμμα από τις πρώτες ημέρες της σχολικής δραστηριότητας, άκρως αναζωογονητικό. 



Στη δράση της 5ης ημέρας της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας που διοργανώνει ο Δήμος Τρικκαίων, μετείχαν μαθητές/τριες από το 1ο, 3ο, 4ο, 7ο και 9ο Γυμνάσια των Τρικάλων. Οι δραστηριότητες συνεχίζονται το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019, με τον Ληθαίο ποταμό να είναι και πάλι στο επίκεντρο για βόλτα και χαλάρωση με τις ξαπλώστρες, ενώ θα γίνει και χάραξη ασφαλούς πρόσβασης στο Νηπιαγωγείο Φλαμουλίου με τη συμμετοχή νηπιαγωγών, γονέων, παιδιών.

[ads-post]

Στις 6 το απόγευμα, επίσης στον Ληθαίο (στο «λιμανάκι») ο Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων σε συνεργασία με τον Δήμο Τρικκαίων, το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Περιφέρειας Θεσσαλίας, το Europe Direct Περιφέρειας Θεσσαλίας και την Περιφέρεια Θεσσαλίας, διοργανώνουν αθλητική δράση για τα παιδιά. Τα παιδιά και οι γονείς θα συναντηθούν για να τρέξουν, να παίξουν και να μάθουν για τον αθλητισμό.






Newsroom larisacitynews.GR







« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια