ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

Σύσταση απαγόρευσης χρήσης του ηλεκτρονικού τσιγάρου μετά το πέμπτο θανατηφόρο κρούσμα

Σύσταση απαγόρευσης χρήσης του ηλεκτρονικού τσιγάρου μετά το πέμπτο θανατηφόρο κρούσμα

Οι αρχές εξετάζουν τα συμπτώματα που σχετίζονται με τα ηλεκτρονικά τσιγάρα και περιλαμβάνουν πόνο στο στήθος, δύσπνοια και εμετό.


Και πέμπτος θάνατος καταγράφηκε στις ΗΠΑ από σοβαρή πνευμονική νόσο που αποδίδεται στη χρήση ηλεκτρονικού τσιγάρου, ανακοίνωσαν οι υπηρεσίες υγείας του Λος Άντζελες.

Ο 55χρονος, του οποίου τα στοιχεία δεν έχουν ακόμη ταυτοποιηθεί, ζούσε στην Καλιφόρνια και είχε χρόνιο πρόβλημα υγείας, σύμφωνα με όσα δήλωσαν οι αρχές στην εφημερίδα Los Angeles Times.

Οι αρμόδιοι προειδοποιούν για τη χρήση του ηλεκτρονικού τσιγάρου, καθώς οποιαδήποτε σύνδεση μεταξύ του ατμίσματος και το πώς αυτό επηρεάζει τη λειτουργία των πνευμόνων παραμένει άγνωστη. Οι αρχές εξετάζουν τα συμπτώματα που σχετίζονται με τα ηλεκτρονικά τσιγάρα και περιλαμβάνουν πόνο στο στήθος, δύσπνοια και εμετό.

[ads-post]

Ο θάνατος του 55χρονου ήταν μια από τις 12 περιπτώσεις ανθρώπων στο Λος Άντζελες στις οποίες μια σοβαρή πνευμονική νόσος συνδέεται με το άτμισμα, δήλωσε ο Muntu Davis, αρμόδιος για την προστασία και την προαγωγή της Δημόσιας Υγείας του Los Angeles.

«Η σύστασή μας … είναι ότι αν δεν χρειάζεται να ατμίσετε, μην το κάνετε τώρα. Υπάρχουν πραγματικά πολλά ερωτήματα που παραμένουν αναπάντητα. Υπάρχουν πολλές πληροφορίες που χρειάζεται να συγκεντρώσουμε », δήλωσε ο Davis κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Θάνατοι έχουν καταγραφεί και στο Ιλλινόις, την Ιντιάνα, τη Μινεσότα και το Όρεγκον, σύμφωνα με τα αμερικανικό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC).

Επιπλέον, ο οργανισμός εξετάζει 450 περιπτώσεις πνευμονικής νόσου σε 33 πολιτείες που μπορεί να έχουν προκληθεί από τη χρήση ηλεκτρονικού τσιγάρου σε όλη τη χώρα.





Πηγή: ethnos.gr









« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια