ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η μουσική παράσταση «Ταξίδι στην Ανατολή» στο Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η μουσική παράσταση «Ταξίδι στην Ανατολή» στο Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας


Στον όμορφο κήπο του Διαχρονικού Μουσείου Λάρισας η Ιστορική-Λαογραφική Ένωση Λάρισας «Αλησμόνητες Πατρίδες» σε συνεργασία με το Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας και την 4η Δημοτική Κοινότητα Λάρισας διοργάνωσαν τη μουσική παράσταση «Ταξίδι στην Ανατολή», με αναφορές στη Μικρασιατική καταστροφή. Χαιρετισμό στους παραβρισκόμενους απηύθυνε η Διευθύντρια του Διαχρονικού Μουσείου και Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λάρισας κ. Σταυρούλα Σδρόλια. 

Στο πρώτο μέρος του προγράμματος παρουσιάστηκε μουσική παράσταση αφήγησης λαϊκών παραμυθιών με τίτλο «Ταξίδεψέ με στην Ανατολή» με την Χριστίνα Βράκα στην αφήγηση και το τραγούδι και μουσική συνοδεία με κανονάκι από τον Αλέξη Κωνσταντίνου. 



Στο δεύτερο μέρος του προγράμματος ακούστηκαν παραδοσιακά τραγούδια από την παιδική χορωδία της Ιστορικής- Λαογραφικής Ένωσης "Αλησμόνητες Πατρίδες" και την παιδική χορωδία του σύγχρονου Ωδείου Λάρισας με υπεύθυνη χορωδιακού συνόλου την κ. Δήμητρα Χρυσάκη. 

Τις χορωδίες συνόδεψε η μαθητική ορχήστρα του Σύγχρονου Ωδείου Λάρισας με υπεύθυνο ορχήστρας τον κ. Χρήστο Καλαμπούκα. 

Η Φωτογραφική Λέσχη Λάρισας συμμετείχε με Έκθεση φωτογραφικού υλικού των μελών της φωτογράφων Μαρίας Γαργάλα και Ζαχαρία Πιτσούλη. 

[ads-post]

Η έκθεση θα φιλοξενεί στο χώρο του διαχρονικού μουσείου εως την Τρίτη 17/9.Παρουσιαστής της εκδήλωσης ήτανε ο κ. Θωμάς Αστερίου Πρόεδρος του Συλλόγου Πυθιωτών Λάρισας «Σελλοί Ολύμπου» του αδελφοποιημένου συλλόγου των Αλησμόνητων πατρίδων. 



Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Λαρισαίων κ. Ντίνος Διαμάντος, ο Πατήρ Κωνσταντίνος Δεληχρήστος του Ι.Ν. Αναλήψεως του Σωτήρος, η Πρόεδρος της 4ης Δημοτικής κοινότητας Λάρισας κ. Ευαγγελία Αργυροπούλου, η εκπρόσωπος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας κ. Ειρήνη Τζιαστούδη, η Πρόεδρος της Φωτογραφικής Λέσχης Λάρισας κ. Ελένη Γκισάκη, ο Διοικητής του Γ.Ν. Λάρισας κ. Δημήτριος Λιόλιος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Κυπρίων Ν. Λάρισας κ. Ντίνος Αυγουστής . 

Το Δ.Σ της Ένωσης μας , ευχαριστεί για μια ακόμη φορά την αθρόα προσέλευση σας και την αμέριστη στήριξη και την αγάπη σας σε κάθε μας εγχείρημα.





Newsroom larisacitynews.GR






« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια