ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

4ο Ανοιχτό Ατομικό Τουρνουά Σκακιού Φαρσάλων στο Πολιτιστικό Κέντρο Φαρσάλων

4ο Ανοιχτό Ατομικό Τουρνουά Σκακιού Φαρσάλων στο Πολιτιστικό Κέντρο Φαρσάλων

Στο Πολιτιστικό Κέντρο Φαρσάλων θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο της Γιορτής Χαλβά το - καθιερωμένο πλέον - 4ο Τουρνουά Σκακιού. Η φετινή διοργάνωση είναι αφιερωμένη στην μνήμη του πρόσφατα εκλιπόντος σκακιστή Ηλία Παγούνη. Οι συμμετοχές ξεπέρασαν το ανώτατο όριο των 128 σκακιστών από το τέλος Ιουλίου. Θα υπάρχουν παίκτες από Αθήνα, Ρόδο, Τρίπολη, Πάτρα, Ρίο, Ελευσίνα, Αγρίνιο, Άμφισσα, Κέρκυρα, Πρέβεζα, Λιβαδειά, Χαλκίδα, Κατερίνη, Κοζάνη, Βέροια, Καβάλα, Θεσσαλονίκη, Πολύγυρο, Ξάνθη και φυσικά απ' όλη τη Θεσσαλία.

Το τουρνουά είναι επτά γύρων δηλαδή όλοι οι σκακιστές θα παίξουν επτά αγώνες σε τρεις (3) ημέρες.

[ads-post]

Την Κυριακή το πρωί στις 10.30 θα γίνει η ανοικτή σε όλους εκδήλωση - καλωσόρισμα για τους φιλοξενούμενους με την παρουσία του Δημάρχου. Κατά τη διάρκεια του τουρνουά το αμφιθέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου θα είναι προσβάσιμο σε όλους. Εκεί θα προβάλλονται διαρκώς βίντεο και παρτίδες (σε πραγματικό χρόνο) από την αίθουσα των αγώνων.

Το Σάββατο το πρωί θα γίνει δωρεάν περιήγηση - ξενάγηση των συνοδών στην πόλη μας. Χρυσός χορηγός του τουρνουά είναι η επιχείρηση ΚΡΟΥΣΤΑ-ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΠΡΑΙΛΗΣ. Ασημένιος χορηγός ο ΧΑΛΒΑΣ ΑΡΧΟΝΤΗ. Χάλκινοι χορηγοί τα ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΕΦΟΔΙΑ ΣΟΥΡΛΑΣ-ΤΣΟΜΠΑΝΑΚΗΣ και το ΡΕΣΤΩΡΑΝ ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ.





Newsroom larisacitynews.GR








« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια