ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

Μια μεγάλη κατάκτηση της Λάρισας το Κοινωνικό Φροντιστήριο

Μια μεγάλη κατάκτηση της Λάρισας το Κοινωνικό Φροντιστήριο


To Κοινωνικό Φροντιστήριο της Λάρισας αποτελεί μια κατάκτηση για την πόλη. Εδώ και πέντε χρόνια στηρίζει παιδιά οικογενειών με οικονομικά και άλλα προβλήματα να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους.



Ο Δήμος Λαρισαίων, σε συνεργασία με τα φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης και Κέντρα Ξένων Γλωσσών στηρίζουν αυτά τα παιδιά προσφέροντας θέσεις στα φροντιστήρια. Σημειώνεται ότι



Συνολικά τα πέντε τελευταία χρόνια 800 παιδιά στηρίχθηκαν μέσω του Κοινωνικού Φροντιστηρίου. Πολλά απ΄ αυτά σήμερα είναι φοιτητές και έχουν αποκτήσει πιστοποιητικά γλωσσομάθειας. Σημειώνεται ότι στη διοργάνωση του Φροντιστηρίου πέρα από τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Λαρισαίων μετέχουν η Ένωση Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Ν. Λάρισας, το Σύλλογο Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ν. Λάρισας, το Σύλλογο Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Κεντρικής Ελλάδας, το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας, το ΚΕΘΕΑ – ΕΞΟΔΟΣ και τους Ενεργούς Πολίτες Λάρισας.


[ads-post]



Την Πέμπτη στο Επιμελητήριο, στο πλαίσιο μιας σεμνής και λιτής εκδήλωσης βραβεύτηκαν παιδιά που συμμετείχαν στο Κοινωνικό Φροντιστήριο και πέρασαν στις φετινές εξετάσεις ή απέκτησαν πιστοποιητικό γλωσσομάθειας.



Στην εκδήλωση μετείχαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, παιδιά και γονείς που μετείχαν στο θεσμό και στελέχη των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Λαρισαίων.





Newsroom larisacitynews.GR






« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια