ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019

Workshop «Ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις για την καινοτομία» από τον ΣΘΕΒ

Workshop «Ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις για την καινοτομία» από τον ΣΘΕΒ


O Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών συνδιοργανώνει με το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ και με την υποστήριξη του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου και ώρες 17:00 – 19:00, εκπαιδευτικό εργαστήρι - workshop με τίτλο: «Ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις για την καινοτομία», στις εγκαταστάσεις του ΣΘΕΒ (Λεωφ. Καραμανλή και Βιομηχανίας, Λάρισα, 1ος όροφος). 

Στόχος της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση σημαντικών εργαλείων, προγραμμάτων και πρωτοβουλιών που μπορούν να εκμεταλλευτούν οι επιχειρήσεις για την περαιτέρω ανάπτυξή τους. Θα υπάρχει αναλυτική ενημέρωση για τα χρηματοδοτούμενα προγράμματα επιχειρηματικότητας και καινοτομίας, ενώ επιπλέον οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις θα ενημερωθούν για τον Ορίζοντα 2020 - Enhanced European Innovation Council (EIC) και τα υπόλοιπα πρόγραμμα χρηματοδότησης με σκοπό την υλοποίηση ενεργειών & δράσεων για την ανάπτυξη της καινοτομίας στον χώρο εργασίας. 

Επίσης, θα πραγματοποιηθεί και μια σύντομη ενημέρωση για την προδημοσίευση της Δράσης "Συνεργατικοί Σχηματισμοί Καινοτομίας/ΣΣΚ/Clusters, ενώ τέλος θα υπάρξει ανοιχτή συζήτηση με τους συμμετέχοντες. 

[ads-post]

Στο workshop μπορούν να συμμετέχουν επιχειρηματίες και στελέχη των επιχειρήσεων, που ασχολούνται ενεργά με τα χρηματοδοτούμενα προγράμματα ή ενδιαφέρονται για την μελλοντική τους συμμετοχή σε αυτά προωθώντας καινοτόμες ιδέες. 

Ομιλητές του εργαστηρίου θα είναι ο κ. Τζαμτζής Υπεύθυνος Τμήματος Καινοτομίας στις ΜμΕ από το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ και ο κ. Κουτούδης Υπεύθυνος τμήματος Υλοποίησης Ευρωπαϊκών έργων από Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας. 

Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να απευθύνονται στον ΣΘΕΒ (αρμόδια κα Ελένη Ευαγγελοπούλου), στο τηλ: 2410555507 και e-mail: education@sthev.gr

Χορηγός της εκδήλωσης θα είναι η LOG ON – ENTERSOFT.





Newsroom larisacitynews.GR







« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια