ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019

Ξανά ερωτευμένη η Ιωάννα Τούνη μετά τον χωρισμό της από τον Νώντα Παπαντωνίου

Ξανά ερωτευμένη η Ιωάννα Τούνη μετά τον χωρισμό της από τον Νώντα Παπαντωνίου


Η Ιωάννα Τούνη, η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, δύο χρόνια μετά τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μόδας, συνεχίζει να απασχολεί το κοινό.

Η εντυπωσιακή Θεσσαλονικιά, στα τέλη Αυγούστου απάντησε θετικά σε ερώτηση διαδικτυακού της φίλου για τον αν έχει χωρίσει με τον Νώντα Παπαντωνίου.

"Ο χωρισμός είναι οριστικός και αμετάκλητος" απάντησε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη, ενώ συνέχισε λέγοντας ότι δεν μιλάνε και πως διαπίστωσε ότι ο πρώην σύντροφός της, την έχει μπλοκάρει από το Instagram.

Η ζωή όμως συνεχίζεται και προχωράει και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του FTHIS η Ιωάννα Τούνη είναι σε σχέση με γοητευτικό νεαρό που και αυτός δραστηριοποιείται επαγγελματικά στη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα, με τον συγκεκριμένο άντρα διατηρούσε σχέση και στο παρελθόν, λίγο πριν η ίδια συμμετάσχει στο My Style Rocks και γίνει γνωστή.

[ads-post]

Ο συγκεκριμένος άντρας, δεν επιθυμεί καθόλου τη δημοσιότητα και αυτός είναι και ο λόγος που χώρισαν λίγο πριν γνωρίσουμε την Ιωάννα Τούνη μέσα από το ριάλιτι, αλλά και ο λόγος που δεν δημοσιεύουμε το όνομά του.

Ο 35χρονος να πούμε ότι κατάγεται από επαρχιακή πόλη της βόρειας Ελλάδας, αλλά ζει αρκετά χρόνια στη Θεσσαλονίκη, έχει ασχοληθεί και με το ποδόσφαιρο, ενώ η Ιωάννα Τούνη τον επισκέπτεται πολύ συχνά στο μαγαζί που διατηρεί.






Πηγή: fthis.gr









« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια