ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019

Τα αντιπλημμυρικά έργα στη Μαγουλίτσα επισκέφτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας Κωνσταντίνος Νούσιος

Τα αντιπλημμυρικά έργα στη Μαγουλίτσα επισκέφτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας Κωνσταντίνος Νούσιος
Κ. Νούσιος: «Υλοποιούμε ουσιώδη έργα που ανταποκρίνονται στις επιθυμίες των πολιτών»

Εκτελούμενα έργα στο δημοτικό διαμέρισμα Μαγουλίτσας συνολικού προϋπολογισμού 248.000 ευρώ επισκέφτηκε την Παρασκευή (11/10) ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνος Νούσιος.

Τα σημαντικά αυτά αντιπλημμυρικά έργα διενεργούνται εντός της ευρείας κοίτης του Πάμισσου Ποταμού, δίνοντας άμεση λύση στην προστασία της Μαγουλίτσας αλλά και της ευρύτερης περιοχής.
Πρόκειται για παρεμβάσεις ουσίας που εξασφάλισε η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ενισχύοντας την ασφάλεια των πολιτών και των περιουσιών τους.

Στον κ. Νούσιο μεταφέρθηκε η ικανοποίηση των κατοίκων για την εξέλιξη των εργασιών, αναγνωρίζοντας την έμπρακτη προσπάθεια της Περιφερειακής Αρχής να υλοποιήσει ένα έργο αναγκαίο που μετά από 25 χρόνια στοχεύει στην ενίσχυση των αναχωμάτων και αποκατάσταση/καθαρισμό της ευρείας κοίτης του ποταμού.

[ads-post]

«Με προγραμματισμό και συναίσθηση της σημασίας του έργου, καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να διεκδικούμε, να αναλαμβάνουμε και να αξιοποιούμε τους διαθέσιμους πόρους προς όφελος των τοπικών κοινωνιών. Είναι αποστολή, τόσο της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστού, όσο και δική μου, η ολοκλήρωση παρεμβάσεων σε έργα που ορισμένοι τα θεωρούσαν ακόμη και βαλτωμένα και ανταποκρίνονται στις επιθυμίες των κατοίκων της περιοχής. Επιπλέον τέτοια έργα έχουν άμεσο περιβαλλοντολογικό αντίκτυπο αντιβαίνοντας στις επιπτώσεις που επιφέρει η κλιματική αλλαγή», τόνισε σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Νούσιος.











« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια