ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019

Το δρόμο Μελιβοία - Παλιουριά αποκαθιστά η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Το δρόμο Μελιβοία - Παλιουριά αποκαθιστά η Περιφέρεια Θεσσαλίας


Κ. Αγοραστός: «Συμβάλλουμε στην ασφαλή μετακίνηση των κατοίκων του ορεινού όγκου»


Στην αποκατάσταση της επαρχιακής οδού Μελιβοίας - Παλιουριάς προχωρά το επόμενο διάστημα η Περιφέρεια Θεσσαλίας, καθώς ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστό υπέγραψε τη σύμβαση του έργου προϋπολογισμού 490.000 ευρώ. Το έργο αφορά στη βελτίωση της οδού που συνδέει τον οικισμό της Μελιβοίας με τον οικισμό της Παλιουριάς συνολικού μήκους 8χλμ.

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός τόνισε 
«Δεν σταματάμε ούτε μέρα να μελετάμε, να σχεδιάζουμε και να παρεμβαίνουμε για την ασφάλεια του οδικού δικτύου, προκειμένου ο πολίτης να μετακινείται σε δρόμους σύγχρονους και με υψηλές προδιαγραφές. Στεκόμαστε δίπλα σε κάθε συνάνθρωπό μας. Σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Αντώνη Γκουντάρα υπογράψαμε μια σημαντική σύμβαση που ενισχύει την προσβασιμότητα και την ασφαλή μετακίνηση στο οδικό τμήμα που συνδέει τον ανατολικό Κίσσαβο με τον παραλιακό άξονα. Έργο ουσίας για τους ανθρώπους της περιοχής καθώς και οι κάτοικοι των ορεινών περιοχών έχουν δικαίωμα στη ζωή».

[ads-post]

Οι εργασίες αποκατάστασης διακρίνονται σε:
χωματουργικές εργασίες διαπλάτυνσης της οδού σε θέσεις καταπτώσεων, κατασκευής πρανών και επιχωμάτωση της οδού σε θέσεις που παρατηρήθηκανέντονες καθιζήσεις από τη θεομηνία, κατασκευή τεχνικών για την αποκατάσταση της ροής υφιστάμενων ρεμάτων, για την αντιπλημμυρική προστασία της οδού και για την έδραση-στήριξη της οδού σε προβληματικά σημεία, αποκατάσταση της οδοστρωσίας, ασφαλτόστρωση στις προσαρμογές με το υπόλοιπο οδικό δίκτυο.














« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια