ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019

Η Ασημίνα Ιγγλέζου παίζει τέννις σχεδόν γυμνή! (VIDEO)

Η Ασημίνα Ιγγλέζου παίζει τέννις σχεδόν γυμνή! (VIDEO)


Αν το μαγιό που φοράει η Ασημίνα Ιγγλέζου σε αυτό το βίντεο, ήταν διάνυσμα, θα είχε ροπή προς το απόλυτο τίποτα, αφού καλύπτει ελάχιστα.

Η Ασημίνα Ιγγλέζου επανήλθε. Μετά από ένα διάστημα ηρεμίας στο προφίλ της στο Instagram και στο Mykonos LiveTV, δηλαδή τους δύο βασικούς παρόχους υλικού της, έκανε δυναμικό comeback και από τα δύο. Στο Instagram πόσταρε captions από το βίντεο που γύρισε για το Mykonos LiveTV, εκεί όπου είναι πλήρως εναρμονισμένη με την επικαιρότητα.

Την ημέρα που ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδιζε τον Νόβακ Τζόκοβιτς στο τουρνουά της Σαγκάης, η Ασημίνα Ιγγλέζου κέρδιζε όλο τον ανδρικό πληθυσμό στο τουρνούα της απόλαυσης.

Μετά το βίντεο στα χιόνια, το βίντεο με τη γυμναστική και το βίντεο με το cocktail στην πισίνα, άλλη μια παραγωγή του Mykonos LiveTV παίρνει άριστα έχοντας την Ασημίνα Ιγγλέζου στο επίμεντρο. Η σεξοβόμβα Ασημίνα είναι στην πιο απλή εκδοχή της. Σε ένα γήπεδο του τένις, με μια ρακέτα στο χέρι, αθλείται και παίρνει καυτές πόζες. Κι όλα αυτά φορώντας το ελάχιστο δυνατό. Ξυπόλυτη, με ένα μαύρο ολόσωμο που αφήνει ακάλυπτα τα πάντα. Την πλάτη, το μπούστο, τα οπίσθια και πολλά ακόμα μέρη του σώματός της.

[ads-post]

Και σαν να μην έφτανε αυτό, η Ασημίνα χαρίζει μερικές κολασμένες πόζες. Πάνω στο φιλέ, στις γραμμές του γηπέδου, όπου μπορείς να φανταστείς.







Πηγή: www.eleftherostypos.gr






« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια