ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019

"Κορμί θανατηφόρο" η Ηλιάνα Παπαγεωργίου! (ΦΩΤΟ)

"Κορμί θανατηφόρο" η Ηλιάνα Παπαγεωργίου! (ΦΩΤΟ)


Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το χάσαμε το κορμί πατριώτη!


Όπως όλα συνηγορούν η «καυτή» καλλονή είναι ζευγάρι με τον ράπερ Snik σκορπώντας θλίψη σε όλους τους άρρενες που την ποθούσαν

Εντάξει, δεν θα πεθάνουν αλλά η φωτογραφία σου να περπατάς αγκαλιά με τον ράπερ Σνικ-μα όνομα είναι αυτό;-στο κέντρο της Αθήνας αγκαλιασμένοι οδηγεί σε ένα και μόνο συμπέρασμα: «Το χάσαμε το κορμί πατριώτη!!». Το κορμί, δηλαδή η Ηλιάνα Παπαγεωργίου από την κριτική επιτροπή του Greece Next Top Model τυγχάνει αναμφίβολα μια από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες. Μιλώντας προ ημερών στην Ελένη Μενεγάκη τόνισε ότι η σκληρή δουλειά δεν της άφηνε και πολλά περιθώρια εμπειριών, όταν κυνηγούσε την καταξίωση στο χώρο του μόντελινγκ.

Τώρα μην με ρωτάτε και πολλά γι’ αυτό, γιατί δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα και την Ηλιάνα την έμαθα μέσα από το reality, στο οποίο ενίοτε μιλάει σκληρά στις διαγωνιζόμενες. Εντάξει, δεν φτάνει την Καγιά αλλά πλέον μπορεί και να ηρεμήσει κάπως με την νέα της σχέση για την οποία δεν έχει πει κουβέντα, ακολουθώντας την τάση όλων σχεδόν των Ελλήνων celebrities.

Να μιλάνε «ξύλινα» και μόνο για τη καριέρα τους….


[ads-post]







Πηγή: www.newsauto.gr








« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια