ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019

Ξεκίνησαν τα μαθήματα προετοιμασίας της ΕΜΕ Λάρισας

Ξεκίνησαν τα μαθήματα προετοιμασίας της ΕΜΕ Λάρισας


Άρχισαν το Σάββατο 5 Οκτωβρίου, στο 15ο Γυμνάσιο Λάρισας, τα μαθήματα προετοιμασίας των μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου ενόψει των φετινών διαγνωστικών διαδικασιών που διοργανώνει κάθε χρόνο η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία. 

Τα μαθήματα αυτά, στοχευμένα πάνω στην ιδιαίτερη φυσιογνωμία των διαγωνισμών αυτών, προσφέρονται αφιλοκερδώς και δωρεάν από το Παράρτημα Λάρισας της ΕΜΕ που έχει κινητοποιήσει για την οργάνωση και τη διδασκαλία ενεργά μέλη της, εκπαιδευτικούς του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα. 

Η συμμετοχή των μαθητών στα μαθήματα ξεπέρασε κάθε προηγούμενο δεδομένο, καθώς περισσότεροι από 200 μαθητές παρακολούθησαν τους πρώτους κύκλους μαθημάτων. 

[ads-post]

Η Διοικούσα επιτροπή της ΕΜΕ Λάρισας, απευθύνει ιδιαίτερες ευχαριστίες σε εκπαιδευτικούς και μαθητές για τη συνεργασία που αναπτύσσεται, με στόχο την ανάδειξη του μαθηματικού πνεύματος και της κριτικής σκέψης. 

Ευχαριστεί θερμά επίσης τον Διευθυντή του 15ου Γυμνασίου κύριο Βασίλη Γιαννόπουλο για την παραχώρηση των χώρων του σχολείου για 2η συνεχή χρονιά καθώς και το στέλεχος του εκπαιδευτικού συγκροτήματος κ. Σωτήρη Μανασσή.














« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια