ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019

Αυτή είναι η νέα δίλιτρη υβριδική έκδοση του Toyota C-HR (ΦΩΤΟ)

Αυτή είναι η νέα δίλιτρη υβριδική έκδοση του Toyota C-HR (ΦΩΤΟ)


Η ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΦΙΛΟΥΣ SUV ΤΗΣ.

Τα σημαντικά νέα για το C-HR είναι πως αποκτά μία νέα ισχυρότερη έκδοση, την 2.0 Hybrid Dynamic Force, η οποία εφοδιάζεται με την δίλιτρη υβριδική έκδοση που τοποθετήθηκε για πρώτη φορά στην Corolla. Η Toyota αναφέρει πως η νέα έκδοση αποδίδει 184 PS με εκπομπές από 109 g CO2/km στον κύκλο WLTP και από 92 g CO2/km στον NEDC.

Η ιαπωνική εταιρία κάνει λόγο για σπορ αίσθηση και οδηγική απόλαυση, καθώς και βελτιώσεις στην ανάρτηση για χαμηλότερο NVH (θόρυβο στο εσωτερικό). Νέα ρύθμιση έχει και το ηλεκτρομηχανικά υποβοηθούμενο τιμόνι για καλύτερη αίσθηση και ακρίβεια.



[ads-post]



Από εκεί και πέρα η γκάμα των κινητήρων παραμένει ως είχε με τη έκδοση 1.8 Hybrid να προσφέρεται κανονικά με ισχύ 122 PS και εκπομπή από 86 g CO2/km στον NEDC και από 109 g CO2/km στον WLTP.

Εξωτερικά το facelift C-HR συνάδει με μια τυπική ανανέωση και οι αλλαγές εντοπίζονται κυρίως στα ελαφρώς επανασχεδιασμένα LED φωτιστικά σώματα. Τα φώτα ημέρας και τα φλας βρίσκονται πλέον μαζί στην ίδια περιοχή εκπέμποντας μια απαλή ενιαία δέσμη, ενώ τα πίσω έχουν ένα πιο καθαρό σχήμα με μία ενιαία ματ μαύρα ρίγα να τα «γεφυρώνει».

Στο εσωτερικό υπάρχει νέο σύστημα multimedia που υποστηρίζει πλήρη και μεγαλύτερη συνδεσιμότητα με smartphone και τις τελευταίες εκδόσεις των Apple CarPlay και Android Auto, καθώς και online ενημερώσεις χαρτών πλοήγησης.




Πηγή: www.caranddriver.gr






« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια