ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δηλώνει για την σημερινή Πανελλαδική απεργία: "Απεργούν οι λίγοι και ταλαιπωρούνται οι πολλοί"

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δηλώνει για την σημερινή Πανελλαδική απεργία: "Απεργούν οι λίγοι και ταλαιπωρούνται οι πολλοί"

«Για ακόμη μια φορά, απεργούν οι λίγοι και ταλαιπωρούνται οι πολλοί!»: το μήνυμα αυτό έστειλε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας παράλληλα πως «είναι καιρός να πάμε μπροστά».

«Για μία ακόμη φορά, απεργούν οι λίγοι και ταλαιπωρούνται οι πολλοί! Κι αυτό γιατί μερικοί επαγγελματίες του συνδικαλισμού αντιδρούν στη διαφάνεια. Επαγγελματίες συνδικαλιστές που έχουν χάσει την επαφή τους με τον κόσμο της εργασίας και που δεν αντιλαμβάνονται ότι οι ίδιοι οι εργαζόμενοι επιθυμούν περισσότερη συμμετοχή και δημοκρατία στη λήψη αποφάσεων που τους αφορούν. Εμείς νομοθετούμε τα σωματεία να είναι αντιπροσωπευτικά και να λογοδοτούν. Και οι πλειοψηφίες να είναι αυτές που θα αποφασίζουν για τη στάση των εργαζομένων, θεσπίζοντας, προαιρετικά, και τη δυνατότητα ηλεκτρονικής ψηφοφορίας» γράφει ο πρωθυπουργός, και καταλήγει λέγοντας:

[ads-post]

«Στέκομαι στο πλευρό των εκατομμυρίων πολιτών που σήμερα δοκιμάζονται γιατί έτσι το θέλησε μια μειοψηφία. Οι Έλληνες κουράστηκαν, πλέον, να δοκιμάζονται από πρακτικές περασμένων δεκαετιών. Είναι καιρός να πάμε μπροστά. Και θα πάμε!».







Πηγή: www.cnn.gr






« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια