ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019

Ορκίστηκαν οι πρώτοι επιτυχόντες της προκήρυξης 3Κ στο Δήμο Λαρισαίων (ΦΩΤΟ)

Ορκίστηκαν οι πρώτοι επιτυχόντες της προκήρυξης 3Κ στο Δήμο Λαρισαίων (ΦΩΤΟ)


Στο δυναμικό του Δήμου Λαρισαίων εντάχθηκαν και επίσημα από σήμερα, 47 νέοι μόνιμοι εργαζόμενοι στον τομέα καθαριότητας οι οποίοι προσελήφθησαν μέσω του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ 3Κ/2018.Πρόκειται για οδηγούς απορριμματοφόρων και χειριστές μηχανημάτων, ενώ είναι οι πρώτοι από τους 206 εργαζόμενους που προσέλαβε ο Δήμος, που ορκίζονται και αναλαμβάνουν υπηρεσία. 




Οι νέοι υπάλληλοι ορκίστηκαν σήμερα το μεσημέρι στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου παρουσία του Δημάρχου Λαρισαίων Απόστολου Καλογιάννη, της Γενικής Γραμματέα του Δήμου κ. Β. Μόσιαλου και υπηρεσιακών στελεχών του Δήμου. 


[ads-post]



Ο Δήμαρχος αφού τους υποδέχτηκε τους ευχήθηκε καλή αρχή στα νέα τους καθήκοντα, τονίζοντας ότι η υπηρεσία που αναλαμβάνουν είναι πολύ σημαντική και έχει άμεσο αντίκτυπο στην καθημερινότητα των πολιτών. 



Ο κ. Καλογιάννης επεσήμανε με έμφαση ότι πολιτική θέση της Δημοτικής Αρχής είναι ότι καίριοι τομείς όπως η καθαριότητα πρέπει να παραμείνουν υπόθεση των Δήμων και κάλεσε τους νέους εργαζόμενους να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια στον κρίσιμο τομέα της καθαριότητας. «Οσοι τιμούν το ψωμί που τους δίνει ο Δήμος είναι συνεργάτες για μένα», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Καλογιάννης. 



Σημειώνεται ότι το αμέσως προσεχές διάστημα θα ορκιστούν και θα αναλάβουν υπηρεσία και οι υπόλοιποι επιτυχόντες του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ.











« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια