ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019

ΣΘΕΒ: «Εκπαίδευση για τον Φορολογικό έλεγχο και τις ποινικές κυρώσεις»

ΣΘΕΒ: «Εκπαίδευση για τον Φορολογικό έλεγχο και τις ποινικές κυρώσεις»


Ο ΣΘΕΒ πραγματοποίησε σεμινάριο την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου με θέμα: «Φορολογικός έλεγχος, διοικητικές και ποινικές κυρώσεις, παραγραφή». με εισηγητή τον κ. Γ. Κορομηλά λογιστή – φοροτεχνικό Πρόεδρο του Ινστιτούτου Οικονομικών και Φορολογικών Μελετών. 

Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου ο κ. Κορομηλάς ανέλυσε στους παρευρισκόμενους θέματα διαδικασιών ελέγχου επιχειρήσεων, τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των ελεγκτών – ελεγχόμενων – λογιστών φοροτεχνικών. 

Επίσης έγινε εκτενής αναφορά στις εργασίες τέλους χρήσης για τις επιχειρήσεις με απλογραφικά ή διπλογραφικά βιβλία, τη διαδικασία προσδιορισμού των αποτελεσμάτων της χρήσης, τις εκπιπτόμενες και μη δαπάνες για τον φορολογικό έλεγχο, καλύπτοντας κάθε φορολογική ανάγκη που θα προκύψει για οποιαδήποτε επιχείρηση. 

[ads-post]

Το σεμινάριο παρακολούθησαν στελέχη λογιστηρίου των επιχειρήσεων - μελών του ΣΘΕΒ αλλά και ελεύθεροι επαγγελματίες λογιστές και φοροτεχνικοί. 

Ο ΣΘΕΒ έχει προγραμματίσει σειρά εκπαιδευτικών εξειδικευμένων προγραμμάτων με στόχο την συνεχή κατάρτιση των στελεχών των επιχειρήσεων της Θεσσαλίας.















« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια