ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

Τρίτη επιστολή προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για την παραχώρηση χρήσης των παρακάρλιων εκτάσεων από την Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων

Τρίτη επιστολή προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για την παραχώρηση χρήσης των παρακάρλιων εκτάσεων από την Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων
Ακόμη μία επιστολή, τρίτη κατά σειρά, απέστειλε η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης με θέμα την παραχώρηση χρήσης των επιδεκτικών καλλιέργειας εκτάσεων των πρώην Λίμνης Κάρλας.

[ads-post]

Αναλυτικά η επιστολή:

Σε συνέχεια του με αρ. πρωτ. 6639/17-09-2019 έγγραφο της Γενικής Δ/νσης Περιφερειακής Αγροτικής οικονομίας και Κτηνιατρικής, Δ/νση Πολιτικής Γης της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του με αρ. πρωτ. 2347/15-10-2019 εγγράφου του Γραφείου μας και λόγω της αναστάτωσης και αγωνίας δεκάδων καλλιεργητών των παρακάρλιων εκτάσεων, επανερχόμαστε με νέο έγγραφο και σας ζητούμε άμεσα να μας ενημερώσετε, τι προτίθεται να κάνει το Υπουργείο, προκειμένου και εμείς να είμαστε έτοιμοι προς παραχώρηση των εκτάσεων στη νέα καλλιεργητική περίοδο. Σύμφωνα με μαρτυρίες και καταγγελίες, έχει γίνει καταπάτηση δημόσιας γης, για αυτό θα πρέπει να γνωρίζουμε τις δικές σας προθέσεις.

Γνωρίζουμε ήδη ότι οι εκτάσεις είναι διαθέσιμες μετά τις 31-10-2019. Πρέπει όμως να γνωρίζουμε έγκαιρα αν θα δοθεί νέα παράταση από το Υπουργείο και να γνωρίζουν και οι καλλιεργητές εάν οι αιτήσεις τους θα ληφθούν υπόψη, εάν ακυρωθούν, ή θα υποβάλλουν νέες. Σε όποια ενέργεια και αν προχωρήσετε, πρέπει να το κάνετε άμεσα, όπως και να μας ενημερώσετε, για να προχωρήσουμε στην παραχώρηση των εκτάσεων στη νέα καλλιεργητική περίοδο ή όχι.

Αναμένοντας σύντομα απάντησή σας, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.














« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια