ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

Σύλλογος Καφεστίασης Λάρισας: "Μείωση τζίρου έως 50% λόγω της απαγόρευσης του καπνίσματος"

Σύλλογος Καφεστίασης Λάρισας: "Μείωση τζίρου έως 50% λόγω της απαγόρευσης του καπνίσματος"


Σε συνάντηση με τους βουλευτές του νομού, την Περιφέρεια αλλά και τον Δήμο Λαρισαίων για τον αντικαπνιστικό νόμο, με αφορμή και τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν σε δύο καταστήματα της πόλης πριν μερικές ημέρες για κάπνισμα στους εξωτερικούς χώρους, προσανατολίζονται οι ιδιοκτήτες καφέ – μπαρ και εστίασης της πόλης, όπως προέκυψε από την έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Δευτέρας στο Επιμελητήριο Λάρισας.

Εκ μέρους του Συλλόγου, ο κ. Κώστας Νούσιος τόνισε στο tinealarissa.gr πως αυτή τη στιγμή, λόγω της εφαρμογής του αντικαπνιστικού νόμου, «ο τζίρος στα καταστήματα της πόλης έχει μειωθεί κατά 40% – 50%», πράγμα που ενδέχεται να οδηγήσει σε αναγκαστική μείωση προσωπικού.

[ads-post]

«Ο κόσμος έχει ξεσηκωθεί», λέει ο κ. Νούσιος, σημειώνοντας παράλληλα πως ο Σύλλογος περιμένει τροποποιητική διάταξη από το αρμόδιο υπουργείο, σε ότι αφορά το κάπνισμα στους εξωτερικούς χώρους των καταστημάτων, που είναι και το σημείο εκείνο στο οποίο οι καταστηματάρχες εκφράζουν την ένστασή τους, λέγοντας πως είναι ασαφές το πλαίσιο που υπάρχει αυτή τη στιγμή.




Φωτό: Ανδρέας Τσιβούλης

Πηγή: www.tinealarissa.gr










« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια