ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019

Συνελήφθη και οδηγήθηκε στην ψυχιατρική κλινική ο άντρας που επιτέθηκε με ξύλο σε Βολιώτισσα

Συνελήφθη και οδηγήθηκε στην ψυχιατρική κλινική ο άντρας που επιτέθηκε με ξύλο σε Βολιώτισσα

Είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την αστυνομία


Στη σύλληψη του άνδρα που χθες το βράδυ επιτέθηκε σε Βολιώτισσα, κρατώντας στο χέρι του ένα ξύλο προσπαθώντας να την χτυπήσει, προχώρησε το απόγευμα η αστυνομία.

Η 39χρονη είχε καταγγείλει χθες το περιστατικό στην αστυνομία, όπου σύμφωνα με όσα ανέφερε, γύρω στις 8 το βράδυ, στην οδό Γ. Καρτάλη, κι ενώ γυρνούσε με τα πόδια στο σπίτι της, άντρας ο οποίος επέβαινε σε ποδήλατο προσπάθησε να τη χτυπήσει, κρατώντας στο χέρι του ένα ξύλο. Η γυναίκα, ενστικτωδώς έκανε πίσω κι έτσι απέφυγε το χτύπημα, με τον δράστη να συνεχίζει την πορεία του, βρίζοντας την.

[ads-post]

Από την στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση, πολλοί ήταν οι συμπολίτες που από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφεραν ανάλογα περιστατικά, όπου άντρας, που επέβαινε σε ποδήλατο έβριζε ανυποψίαστους πολίτες. Αυτό συνέβη και σήμερα το απόγευμα σε βάρος γυναικών, οι οποίες κατήγγειλαν το γεγονός στην αστυνομία, η οποία βρέθηκε στο σημείο, το οποίο ήταν κοντά στο σπίτι κατοικίας του άντρα, ο οποίος έχει απασχολήσει και παλαιότερα τις αρχές και τον συνέλαβαν.

Όπως έγινε γνωστό ο άντρας υποβλήθηκε σε ψυχιατρική εκτίμηση και μετά από ιατρική γνωμάτευση μεταφέρθηκε στην ψυχιατρική κλινική, όπου και νοσηλεύεται.




Πηγή: www.magnesianews.gr








« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια