ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019

«Ο Καραγκιόζης Άη Βασίλης» στο Μουσείο Κούκλας

«Ο Καραγκιόζης Άη Βασίλης» στο Μουσείο Κούκλας


Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων, ο Δημοτικός Κουκλοθίασος Τιριτόμπα, το Κέντρο Λογοθεραπείας Εργοθεραπείας Διάγνωσης Χόριππος με τον Θίασο Παιδιά και Άλογα διοργανώνουν την χριστουγεννιάτικη παράσταση «Ο Καραγκιόζης Άη Βασίλης» με πρωταγωνιστή τον καραγκιοζοπαίχτη Παναγιώτη Μπαντούκα, που θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο Μουσείο Κούκλας στον Μύλο του Παππά.

Πίσω από έναν μπερντέ που θα στηθεί στο χώρο του Μουσείου Κούκλας, θα ζωντανέψουν ειδικά κατασκευασμένες φιγούρες με συνοδεία μουσικής, προσφέροντας ένα διασκεδαστικό θέαμα με φως και σκιές στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

Ο Χόριππος υλοποιεί προγράμματα παρέμβασης με απώτερο στόχο την ένταξη και την ενσωμάτωση στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον.

Εκτός των άλλων εκπαιδευτικών, αθλητικών και θεραπευτικών προγραμμάτων, διοργανώνει πολιτιστικές, καλλιτεχνικές και επιμορφωτικές δράσεις.
Δράσεις, που συμφιλιώνουν την διαφορετικότητα και αλλάζουν την καθιερωμένη οπτική που προάγει τον διαχωρισμό.

[ads-post]

Ο καραγκιοζοπαίχτης Παναγιώτης Μπαντούκας με ταλέντο και αγάπη για το θέατρο σκιών, είναι μαθητής του Κέντρου Χόριππος. Ο προσωπικός λόγος που τον οδήγησε να παρουσιάσει αυτήν την παράσταση, είναι να κάνει όλα τα παιδιά του κόσμου να γελούν!

Θίασος Παιδιά και Άλογα
Χριστουγεννιάτικη παράσταση ‟Ο Καραγκιόζης ‘Αη-Βασίλης”
Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019
Ώρα 11:30
Είσοδος ελεύθερη

Βοηθός σκηνής: Ιφιγένεια Πετρίδου

Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων, κάνετε εγκαίρως κράτηση στα τηλέφωνα 2410 414599 και 6988136790.













« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια