ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019

Στα ίχνη των δραστών του ξυλοδαρμού 32χρονου στην οδό Βόλου η αστυνομία

Στα ίχνη των δραστών του ξυλοδαρμού  32χρονου στην οδό Βόλου η αστυνομία


Θέμα ωρών θα πρέπει να θεωρείται ο εντοπισμός και η σύλληψη των δραστών της επίθεσης σε βάρος 32χρονου δικυκλιστή το απόγευμα της Παρασκευής στη Λάρισα, καθώς σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες οι αστυνομικές αρχές αξιοποιώντας μαρτυρίες κατοίκων και περαστικών που κινούνταν στην οδό Βόλου κατάφεραν να εντοπίσουν το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δράστες της επίθεσης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες κάτοχος του οχήματος, στο οποίο επέβαιναν τέσσερις συνολικά άντρες ηλικίας περίπου 27-30 ετών, είναι μία γυναίκα, ενώ σύμφωνα με τις μαρτυρίες οι επιβαίνοντες που ξυλοφόρτωσαν τον νεαρό ήταν ντυμένοι ομοιόμορφα με χαρακτηριστικές φόρμες που έφεραν διακριτικά, πιθανότατα κάποιου σωματείου.

[ads-post]

Αστυνομικοί της ασφάλειας μετέβησαν σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας παίρνοντας κατάθεση από τον 32χρονο, που νοσηλεύεται με κολάρο στον αυχένα και τραύματα στο πρόσωπο και το σώμα από τα χτυπήματα που δέχτηκε, ενώ χρειάστηκε να του γίνουν και ράμματα στο χείλος που «σκίστηκε» από τα γρονθοκοπήματα των δραστών.

«Πρόκειται για μια εντελώς αναίτια επίθεση, καθώς ο δικυκλιστής απλώς διαμαρτυρήθηκε για την επικίνδυνη οδηγική συμπεριφορά τους, ενώ η κατάσταση της υγείας του πελάτη μου θα αξιολογηθεί τα επόμενα 24ωρα με το πέρας των ιατρικών εξετάσεων», υπογράμμισε μιλώντας στη σελίδα ο δικηγόρος του 32χρονου Απ. Δόκος, ο οποίος την ερχόμενη Δευτέρα θα καταθέσει μήνυση κατά των δραστών της επίθεσης.





Πηγή: paidis.com














« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια