ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

Δωρεάν προπονήσεις για τα παιδιά των κοινωνικών δομών από την ΕΑΛ


Το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής & Εκπαιδευτικών Δράσεων του Δήμου Λαρισαίων επισκέφθηκε ο πρόεδρος της ΕΑΛ  κος. Περουλάκης Ιωάννης στο πλαίσιο συνάντησης με στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου.


Η ΕΑΛ (Ένωση Αθλοπαιδιών Λάρισας), είναι ένα Αθλητικό Σωματείο το οποίο δραστηριοποιείται στη Λάρισα και διαθέτει τμήματα βόλεϊ γυναικών και ανδρών, μπάσκετ, πάλης και στίβου. 


Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συμφωνήθηκε στο πλαίσιο της Κοινωνικής ευθύνης του Σωματείου να αθλούνται  δωρεάν τα μικρά παιδιά των ωφελουμένων του Κοινωνικού Παντοπωλείου ηλικίας 7-12 ετών.


Τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου ενημέρωσαν για την οργάνωση και  λειτουργία της Δομής και τις δράσεις που γίνονται από τις οποίες συγκεντρώνονται τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης.

[ads-post] 

Ο κος. Περουλάκης τόνισε «πόσο σημαντικό είναι να στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη, ιδιαίτερα στις μέρες μας και για το λόγο αυτό θα υπάρχει συνεχής συνεργασία και σε άλλες δράσεις».


Το παρόν έδωσαν ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Εκπαιδευτικών Δράσεων κος. Σωτήρης Βούλγαρης ο οποίος τον ευχαρίστησε για τη συνεργασία,               η διευθύντρια Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας κα. Έφη Ζιώγα, ο υπεύθυνος του Κοινωνικού Παντοπωλείου κος. Θοδωρής Γαντζούδης και το στέλεχος κος. Γιώργος Παπαδόντας.


Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020.


Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ: 2410255876 και στη διεύθυνση Μανωλάκη 9-11 (εντός της στοάς).











« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια