Ομελέτα με ντομάτα και τυρί κρέμα

Ομελέτα με ντομάτα και τυρί κρέμα



Υλικά:
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
  • 2 ντομάτες ψιλοκομμένες
  • 1 συσκευασία τυρί κρέμα
  • 8 αυγά
  • 1 φλιτζ. γάλα
  • αλάτι
  • πιπέρι

[ads-post]


Εκτέλεση:

  • Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε τηγάνι 26 εκ.
  • Σοτάρουμε το κρεμμύδι και την πιπεριά ανακατεύοντας τακτικά.
  • Όταν μαραθούν τα λαχανικά προσθέτουμε τις ντομάτες και ανακατεύουμε.
  • Χτυπάμε σε μπολ τα αυγά, το γάλα και αλατοπιπερώνουμε. 
  • Προσθέτουμε το τυρί κρέμα. 
  • Χαμηλώνουμε τη φωτιά. 
  • Περιχύνουμε τα υλικά με το μείγμα αυγών.
  • Ανάβουμε το γκριλ. 
  • Ψήνουμε την ομελέτα μέχρι να σταθεροποιηθεί για λίγα λεπτά. 
  • Βάζουμε το τηγάνι κάτω από το γκριλ για να ροδίσει η επιφάνεια για λίγα λεπτά. 
  • Σερβίρουμε με φρέσκο ψωμί και πράσινη σαλάτα.

Καλή σας όρεξη...

Γράφει για την larisacitynews.GR
Angel 

Ομελέτα με ντομάτα και τυρί κρέμα