Μπακαλιάρος φιλέτο φούρνου με μουστάρδα

Μπακαλιάρος φιλέτο φούρνου με μουστάρδα



Υλικά:

  • 2 μέτρια φιλέτα μπακαλιάρου (είτε παστό ξαρμυρισμένο, είτε κατεψυγμένο)
  • Χυμό από 1 λεμόνι
  • Ξύσμα από 1 λεμόνι
  • 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
  • ½ φλιτζάνι λευκό κρασί
  • 1 κουταλιά της σούπας ρίγανη
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Προαιρετικά λίγα κλωναράκια λουίζα

[ads-post]

Εκτέλεση:

  • Πλένουμε καλά τον μπακαλιάρο και τον στραγγίζουμε από τα νερά. 
  • Τον περιχύνουμε με το μισό χυμό από το λεμόνι και τον αλατωπιπερώνουμε. 
  • Σε ένα μπολάκι αναμιγνύουμε τη μουστάρδα, το ελαιόλαδο, τον υπόλοιπο χυμό λεμόνι, το ξύσμα, το κρασί και τη ρίγανη. 
  • Τοποθετούμε τον μπακαλιάρο σε ταψάκι με αντικολλητικό χαρτί και τον περιχύνουμε με το μίγμα της μουστάρδας. 
  • Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 30 λεπτά.



Καλή σας όρεξη...








Γράφει για την larisacitynews.gr
Angel









Μπακαλιάρος φιλέτο φούρνου με μουστάρδα