Πέρκα τηγανιτή με κουρκούτι


Πέρκα τηγανιτή με κουρκούτι



Υλικά:

  • 1 κομμάτι φιλέτο πέρκα κατεψυγμένη
  • 1 ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι
  • 1 φακελάκι μαγιά σε σκόνη
  • αλεύρι όσο πάρει το κουρκούτι
  • αλάτι πιπέρι

[ads-post]


Εκτέλεση:

  • Ξεπαγώνουμε την πέρκα.
  • Την κόβουμε με το μαχαίρι σε μικρά κυβάκια.
  • Σε ένα μπολ βάζουμε λίγο χλιαρό νερό και διαλύουμε την μαγιά καλά .
  • Προσθέτουμε 1 ποτήρι του νερού νερό ανακατεύουμε και ρίχνουμε το κρεμμύδι και σιγά σιγά ανακατεύοντας συνέχεια με ένα κουτάλι προσθέτουμε και αλεύρι ,τόσο όσο να γίνει ένας παχύρρευστος χυλός .
  • Προσθέτουμε και τα κομματάκια της πέρκας και ανακατεύουμε καλά .
  • Βάζουμε στο τηγάνι το λάδι να κάψει ελαφρώς και παίρνουμε κουταλιές από το μείγμα και το τηγανίζουμε κι από τις δύο πλευρές καλά .




Καλή σας όρεξη...




Γράφει για την larisacitynews.gr
Angel




Πέρκα τηγανιτή με κουρκούτι