Χοιρινό Γεμιστό Ρόλο

Χοιρινό Γεμιστό Ρόλο



Υλικά:

  • 1 1/2 κιλό σπάλα
  • 100 γραμμάρια μπέικον σε φέτες
  • 100 γραμμάρια ζαμπόν σε φέτες
  • 2 πιπεριές (1 κόκκινη - 1 πράσινη)
  • 200 γραμμάρια γραβιέρα σε μπαστουνάκια
  • Υλικά για άλειμμα:
  • 50 γραμμάρια μουστάρδα
  • 30 γραμμάρια κέτσαπ
  • 100 ml ελαιόλαδο
  • ρίγανη
  • πάπρικα
  • αλάτι
  • πιπέρι


[ads-post]


Εκτέλεση:

  • Μ' ένα μαχαίρι ανοίγουμε το κρέας και το τοποθετούμε πάνω σε λαδόκολλα. 
  • Σ' ένα μπολάκι αναμειγνύουμε τα υλικά του αλείμματος και με αυτά αλείφουμε το κρέας.
  • Στο κέντρο του κρέατος απλώνουμε το μπέικον, το ζαμπόν τις πιπεριές αφού τις έχουμε ανοίξει και τη γραβιέρα .
  • Το τυλίγουμε με προσοχή, το περνάμε σε δίχτυ ή το δένουμε με σπάγκο και το αλείφουμε λίγο και εξωτερικά με το μείγμα.
  • Βάζουμε το ρολό σε αντικολλητικό χαρτί και αλουμινόχαρτο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C για 1 ½ ώρα περίπου.
  • Αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο κ την λαδόκολα και ψήνουμε για 30 λεπτάκια ακόμα για να ροδίσει απ' έξω.



Καλή σας όρεξη...



Γράφει για την larisacitynews.GR
Angel





Χοιρινό Γεμιστό Ρόλο