ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019

Προσβάσιμα Εργαστήρια μεθόδων από τις παραστατικές τέχνες από το ΣΜουΘ στο ΚΔΑΠ-ΜΕΑ της Νέας Σμύρνης στη Λάρισα


Προσβάσιμα Εργαστήρια μεθόδων από τις παραστατικές τέχνες από το ΣΜουΘ στο ΚΔΑΠ-ΜΕΑ της Νέας Σμύρνης στη Λάρισα


Το Συνεργείο Μουσικού Θεάτρου (ΣΜουΘ) σε συνεργασία την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και Εκπαιδευτικών δράσεων, το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Λαρισαίων  και τη  Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρησης Λάρισας (ΔΗ.Κ.Ε.Λ.), διοργανώνει μια σειρά εργαστηρίων με μεθόδους από τις παραστατικές τέχνες (θέατρο, χορός, μουσική) ειδικά επιλεγμένων και προσαρμοσμένων ώστε να είναι προσβάσιμες από συμμετέχοντες με αναπηρίες, από τις 28 Νοεμβρίου ως τις 4 Δεκεμβρίου 2019.

Η  δράση πραγματοποιείται στο ΚΔΑΠ ΜΕΑ της Νέας Σμύρνης στα πλαίσια του ευρωπαϊκού έργου Creability και είναι ανοιχτό στα άτομα που παρακολουθούν το πρόγραμμα του ΚΔΑΠ καθώς και στους εκπαιδευτές τους.

Το έργο Creability χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Erasmus+ της Ε.Ε. και υλοποιείται με τη σύμπραξη ερευνητών, καλλιτεχνών και εκπαιδευτών στις παραστατικές τέχνες από την Ελλάδα και τη Γερμανία, σε συνεργασία του ΣΜουΘ με το γερμανικό οργανισμό Sommertheater Pusteblume e. V. της Κολωνίας και το Τεχνικό Πανεπιστήμιο του Dortmund.

[ads-post]

Το πρόγραμμα συντάσσεται με την εκπαιδευτική φιλοσοφία των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Λαρισαίων που προτάσσει την ανάπτυξη των καλλιτεχνικών, κοινωνικών και συναισθηματικών δεξιοτήτων των παιδιών και την ενεργή συμμετοχή τους στο πολιτισμικό δυναμικό της πόλης, σύμφωνα με τις βασικές αρχές της φιλοσοφίας του προγράμματος Λάρισα – «Πόλη που Μαθαίνει».


















« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια