ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Διαφήμιση


Έχετε κατάστημα, επιχείρηση, ιστοσελίδα ή e-shop και θέλετε να αυξήσετε τους επισκέπτες σας και να σας γνωρίσει το αγοραστικό κοινό... ?

Διαφημιστείτε σε εμάς κάνοντας γνωστή την επιχείρησή σας στο ευρύ κοινό μέσω των πολλών διαφορετικών πακέτων προβολής με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος, είτε ως διαφημιστικό banner είτε ως advertorial, μέσα από την ηλεκτρονική έκδοση της Larisacitynews.GR και όλων των Social Media (Facebook, Instagram, Twitter, YouTube) με χιλιάδες followers.

Διαφημιζόμενοι στην Larisa City News έχετε άμεσα αποτελέσματα και προνόμια όπως:
  • Να βλέπουν την διαφήμισή σας καθημερινά χιλιάδες αναγνώστες μας.
  • Να μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στα πολλά διαφορετικά πακέτα διαφήμισης ανάλογα με τις ανάγκες σας.
  • Να μπορούν οι αναγνώστες να μεταφέρονται στην ιστοσελίδα της επιχείρησής σας με ένα κλικ μέσω του διαφημιστικού σας banner.
  • Να μπορείτε να καταχωρήσετε ενδεχόμενες Αγγελίες σας μέσω τον ολοκληρωμένων πακέτων διαφήμισης που προσφέρουμε.

Συνεχής προσπάθειά μας είναι από μεριάς των επιχειρήσεων να προβάλλονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε σημεία και μεγέθη banner με την μεγαλύτερη δυνατή αποδοτικότητα αλλά και από μεριάς των αναγνωστών μας η προβολή των διαφημίσεων να γίνεται με τέτοιο τρόπο ώστε να μην κουράζεται ο αναγνώστης με συνεχείς διαφημίσεις που κάνει τον επισκέπτη να εγκαταλείπει έναν ιστότοπο.


Τα διαφημιστικά Banner είτε μας τα δίνεται εσείς εάν υπάρχουν ήδη είτε τα δημιουργούμε εμείς για εσάς, με τις δικιές σας οδηγίες και επιθυμίες παρουσίασης εντός δυνατοτήτων χωρίς extra χρεώσεις.

Ο τύπος των Banner που χρησιμοποιούμε είναι Static ή Animated GIF ώστε να μπορεί το σύνολο των αναγνωστών μας να τα βλέπει χωρίς να πρέπει να κάνει download extra προγράμματα.


Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να βρούμε μαζί τον καλύτερο και ποιο συμφέρον τρόπο προώθησης και διαφήμισης της επιχείρησής σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

Larisa City News


Επιλογές Αγοράς Online Διαφήμισης