ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Ταυτότητα

Η Larisa City News είναι η ΝΕΑ Ανεξάρτητη και Αδέσμευτη Δυναμική on line εφημερίδα της Λάρισας και της Θεσσαλίας που δημιουργήθηκε το 2015 με μεράκι και προσανατολισμό στην εμπεριστατωμένη έγκυρη και έγκαιρη ολοκληρωμένη ενημέρωση του αναγνώστη.

Η δημιουργία της δεν είναι στα πλαίσια ενός Δημοσιογραφικού Οργανισμού ή μιας κλασσικής έντυπης Εφημερίδας αλλά είναι στην λογική λειτουργίας ενός Blog ποικίλου περιεχομένου και οι συντάκτες της λειτουργούν ως αυτόνομοι και ανεξάρτητοι Bloggers.

Ο σκοπός δημιουργίας της είναι η σφαιρική ενημέρωση σε θέματα της επικαιρότητας, τοπικά και όχι μόνο, αλλά και σε θέματα αγοράς και διασκέδασης.

Μέρος των αναρτημένων άρθρων προέρχονται από πηγές τρίτων και αναδημοσιεύονται με την αναγραφή πάντα της αρχικής πηγής με σεβασμό στον αρχικό συντάκτη.

Μέσα σε ελάχιστο χρόνο κατάφερε να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της ενημέρωσης στην Λάρισα και την Θεσσαλία με αποδεδειγμένες χιλιάδες επισκέψεις ημερησίως καθώς και με μεγάλη παρουσία στα social media.

Η larisacitynews.GR είναι πιστοποιημένο μέλος του MEDIA (Μητρώο Online Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 13569.
Η στήριξη και η εμπιστοσύνη των αναγνωστών μας είναι η δύναμή μας και η μέγιστη ανταμοιβή μας.


Εκδοτική KARMA Royalties & Advertising Group

Larisa City News

Instagram:instagram.com/larisacitynews.gr
Twitter: twitter.com/larisacitynews
e-mail: larisacitynews@gmail.com