ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 6 Αυγούστου 2019

Οι Ελληνίδες celebrities που μας "κόλασαν" με τις αναρτήσεις τους αυτό το Σαββατοκύριακο! (ΦΩΤΟ)

Οι Ελληνίδες celebrities που μας "κόλασαν" με τις αναρτήσεις τους αυτό το Σαββατοκύριακο! (ΦΩΤΟ)


Χίλια μάτια δεν φτάνουν για να απολαύσουν και να απορροφήσουν τις εικόνες που ακολουθούν. Ούτε δύο μνήμες αρκούν για να τις χωρέσουν και να είναι πάντα προσπελάσιμες οι αναμνήσεις.


Ανάμνηση Νούμερο 1: Η Χριστίνα Κολέτσα με ολόσωμο μαγιό που κολλάει πάνω στο κορμί της και τονίζει τα προσόντα της, καθώς το νερό της πισίνας της δίνει μια πιο σέξι εμφάνιση.



Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Koletsa (@christina_koletsa) στις

Ανάμνηση Νούμερο 2: Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου βάλθηκε να μας θυμίσει τις εποχές που παίρναμε μεζούρα κατά κόρον και μετρούσαμε το μπόι μας στον τοίχο, με τη μαμά να έχει ένα στυλό για να σημειώνει με μια γραμμή το που φτάσαμε. Ολόκληρη είναι αποχαυνωτική, αλλά τα πόδια της ακόμα περισσότερο.



Ανάμνηση Νούμερο 3: Ελένη Βαΐτσου. Εκεί που το sex appeal παράγεται άφθονα χωρίς καμία προσπάθεια. Απλά αναπνέει και είναι σέξι. Η διαπίστωση απ΄αυτή τη φωτογραφία είναι πως όσο κι αν δεν το πολυδιαφημίζει με stories, η Ελένη την κάνει τη γυμναστική της. Ή είναι απ΄αυτές που τρώνε τα πάντα και δεν παίρνουν ούτε γραμμάριο. Τέτοια κοιλιά πάντως δε γίνεται έτσι απλά.




[ads-post]

Ανάμνηση Νούμερο 4: Η Χριστίνα Παπαδέλλη ποζάρει πάνω σε έναν φοίνικα και αποκαλύπτονται, έστω και όχι εντελώς, οι καμπύλες της. Το βλέμμα της τα λέει όλα.



Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη sıllǝpɐdɐԀ ɐuıʇsıɹɥƆ (@christinapapadellis) στις

Ανάμνηση Νούμερο 5: Από τη Μύκονο στις Κάννες, από κει πάλι στη Μύκονο κι από κει στη Σιγκαπούρη. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μας κάνει να τη ζηλεύουμε για τις διακοπές της. Περισσότερο όμως προκαλεί τον πόθο και το πάθος στον εκάστοτε θεατή με τέτοιες φωτογραφίες. Μόνο και μόνο το μπούστο στο ολόσωμο μαγιό της είναι αρκετό.



Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandra Panagiotarou (@alexandra__panagiotarou) στις

Ανάμνηση Νούμερο 6 και καθοριστική: Η Ιωάννα Τούνη βρίσκεται δύο βήματα νοτιότερα σε σχέση με την Παναγιώταρου και δεν αφήνει κανένα περιθώριο στον ανταγωνισμό. Τι να πρωτοπείς γι΄αυτή τη φωτογραφία;



Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni) στις

Ανάμνηση Νούμερο 7: Για το τέλος η πάντοτε αξιοπρεπής Φαίη Σκορδά που δεν επιδιώκει με τίποτα να βγάζει την εικόνα της σέξι γυναίκας, αλλά δεν μπορεί να το αποφύγει. Το υπέροχο κορμί της ανατρέπει κάθε της προσπάθεια.



Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fay Skorda (@fayskorda) στις






Πηγή: eleftherostypos.gr






« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια