ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

Παραδόθηκε στην 8η ΕΜΑΚ ο εξοπλισμός από τον Δήμο Τρικκαίων

Παραδόθηκε στην 8η ΕΜΑΚ ο εξοπλισμός από τον Δήμο Τρικκαίων


Με ένα μεγάλο «ευχαριστώ» προς το προσωπικό της 8ης ΕΜΑΚ με έδρα τη Λάρισα, ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου παρέδωσε τον εξοπλισμό που ο Δήμος δώρισε στην υπηρεσία. Στο κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που με περιοχή ευθύνης όλη τη Θεσσαλία, βρίσκεται πάντα παρόν, σε κάθε δύσκολη στιγμή που ανακύπτει. 



Αυτή η συνδρομή προς το προσωπικό, προς το παρόν μεταφράζεται σε 16 κράνη και φακούς κεφαλής, από το τηρούμενο απόθεμα του Δήμου Τρικκαίων. Και ελήφθη ως απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων στιςς 22 Αυγούστου 2019, μετά από σχετικό αίτημα τηγς ΕΜΑΚ και επίσκεψη που είχαν πραγματοποιήσει στελέχη της στον κ. Παπαστεργίου. 

[ads-post]

Την Τρίτη 27 Αυγούστου 2019, λίγες ώρες πριν την ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής Τρικκαίων, ο επανεκλεγείς κ. Παπαστεργίου παρέδωσε στους εκπροσώπους και επικεφαλής του κλιμακίου, κ. Λάμπρο Κίτσο και Πασχάλη Δρομπούρα, το υλικό, που θα διευκολύνει το προσωπικό στην άσκηση των εξαιρετικά δύσκολο και υπερβολικά χρήσιμων υπηρεσιών που προσφέρει. Και τόνισε ο κ. Παπαστεργίου, ότι πρόκειται μόνο για την αρχή παρόμοιων δράσεων του Δήμου. Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Τρικκαίων έλαβε και τιμητική πλακέτα από την ΕΜΑΚ για την προσφορά του Δήμου. 






Newsroom larisacitynews.GR











« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια