ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

Όλες οι must προτάσεις για το Χριστουγεννιάτικο μανικιούρ από την Butterfly Nail (ΦΩΤΟ)

Όλες οι must προτάσεις για το Χριστουγεννιάτικο μανικιούρ από την Butterfly Nail (ΦΩΤΟ)


Διανύουμε τον μήνα του χρόνου όπου η υπερβολή είναι must.


Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν με γρήγορους ρυθμούς και όπως πάντα εμείς οι γυναίκες από τώρα σκεφτόμαστε το εορταστικό look που θα έχουμε. 

Ο Δεκέμβριος είναι ο μήνας που απαιτεί να φορέσουμε τα καλά μας από την κορυφή έως... τα νύχια. Έχουμε την διάθεση να τολμήσουμε στην εμφάνισή μας όλα όσα δεν τολμήσαμε τις προηγούμενες ημέρες του χρόνου, γιατί σκεφτόμασταν μήπως είναι too much. 

Οποιαδήποτε υπερβολή στο στιλ, στο μακιγιάζ, στο χτένισμα, στο μανικιούρ μας ταιριάζει: αν πρέπει να ξεκινήσουμε από κάπου για να δείξουμε τη γιορτινή μας διάθεση, τότε θα επιλέξουμε τον «ασφαλή» δρόμο... το μανικιούρ.



Μπορούμε να ξεφύγουμε από τα όρια του κλασικού και του safe στην εμφάνισή μας και να υιοθετήσουμε την πιο festive μας διάθεση.

Metallic ή glitter nails συνδυάζονται άψογα με denim style, με ένα κλασικό, κομψό outfit αλλά και με τις γιορτινές επιλογές μας. Προσθέτουν αυτή την festive πινελιά που είναι απαραίτητη!

Γι’ αυτό είπα να βοηθήσω με τα νύχια σου, με αυτές τις εκπληκτικές προτάσεις!

Όσο πλησιάζει όμως ο καιρός δεν έχουμε χρόνο να ψάξουμε για όμορφες ιδέες για το μανικιούρ, το χτένισμα και τα ρούχα που θα φορέσουμε. Γι’ αυτό ξεκίνα να οργανώνεσαι από τώρα, ώστε να έχεις τουλάχιστον κάτι στο μυαλό σου μέχρι και για την Πρωτοχρονιά. 



Η Butterfly Nails σας προτείνει φανταστικές ιδέες για εντυπωσιακά νύχια με πρωταγωνιστικό ρόλο την καρδιά σε κάθε πιθανή εκδοχή.

Κλείσε ραντεβού όσο προλαβαίνεις!!! Καλές γιορτές με αγάπη!!!

Δείτε τις τελευταίες τάσεις της μόδας για τα νύχια σας για να λάμψετε και να ξεχωρίσετε.




[ads-post]








Στην Butterfly Nails οι επιθυμίες σας παίρνουν μορφή και αποτυπώνονται στα άκρα σας. Εμπιστευτείτε τους ειδικούς και επιλέξτε ανάμεσα σε μια τεράστια ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων!


Χρώματα και υπέροχα σχέδια αλλάζουν την εικόνα σας.Αρώματα και απαλές νότες περιποίησης δίνουν στο σώμα σας τη φροντίδα που χρειάζεται!


Εμπνευσμένοι από όλες τις τελευταίες τάσεις της μόδας σε έναν νέο καλαίσθητο χώρο το εξειδικευμένο προσωπικό του καταστήματος ακούει τις ανάγκες σας και δημιουργεί μαζί σας το αισθητικό αποτέλεσμα που σας εκφράζει.


Με τα καλύτερα ποιοτικά υλικά και τα πιο αποτελεσματικά προϊόντα παρέχουν ποιοτικό αποτέλεσμα που διαρκεί.



Δοκίμασε όλες τις νέες τάσεις στο Nails Art στη Λάρισα μόνο στο





Θα μας βρείτε...

Butterfly Nails
Duta Nicoleta
Ρούσβελτ 39, Λάρισα
Κιν. 6977 168403



Γράφει για την larisacitynews.GR
Angel





« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια