ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 7 Μαΐου 2020

Δημοτική παράταξη "Ορμή Ανανέωσης": Στηρίζουμε τις επιχειρήσεις της περιοχής μας


Η δημοτική παράταξη "Ορμή Ανανέωσης" και ο επικεφαλής της Νίκος Γαμβρούλας, με αφορμή την επαναλειτουργία ακόμη περισσότερων καταστημάτων στην πόλη μας από τις 11 Μαϊου, με πολύ απλά λόγια θέλουν να επισημάνουν τα εξής: 

Οι οικονομικές επιπτώσεις από την επιδημία του κορωνοίου είναι ήδη αισθητές και μπορεί να γίνουν ακόμη πιο οδυνηρές. Είναι επιτακτική ανάγκη λοιπόν να στηρίξουμε την κοινωνία μας και τον τόπο πας. Ένας πολύ απλός, αλλά ταυτόχρονα πολύ αποτελεσματικός τρόπος είναι να επιλέγουμε προϊόντα του τόπου μας και να στηρίξουμε με αυτόν τον τρόπο τις επιχειρήσεις, την απασχόληση και την ανεργία στην περιοχή μας.

Η οικονομική επιβίωση των επιχειρήσεων, η βελτίωση της ανταγωνιστικής τους θέσης και εν τέλει η διατήρηση (και γιατί όχι και η αύξηση) των θέσεων εργασίας, θα λειτουργήσουν προς όφελος όλης της κοινωνίας μας.

[ads-post] 

Παράλληλα είναι αναγκαίο να στηρίξουμε τον τομέα εκείνο στον οποίο η περιοχή μας έχει συγκριτικά πλεονεκτήματα και δεν είναι άλλος από τον αγροδιατροφικό τομέα. Η στήριξη της παραγωγικής δραστηριότητας και η παροχή κινήτρων ιδιαίτερα στους νέους μας για την ενασχόληση τους με τη γη, είναι πολιτικές που οφείλουμε όλοι να αναδείξουμε και να διεκδικήσουμε.

Σε αυτήν την δοκιμασία χρειάζεται συλλογική προσπάθεια, αλληλεγγύη και υπευθυνότητα. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε!




« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια