ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 30 Ιουνίου 2020

«Ράπισμα» του Αρείου Πάγου στον Άδωνη Γεωργιάδη για τις απειλές στην Τουλουπάκη


«Η στοχοποίηση αντιστρατεύεται την δικαιοκρατούμενη Πολιτεία», αναφέρουν ο πρόεδρος και ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου αναφορικά με την στοχοποίηση και τις απειλές που δέχεται από τον Άδωνη Γεωργιάδη

Όμως, συνεχίζουν, «εφόσον υπό τον μανδύα της κριτικής ενέχουν στοιχεία αποδοκιμασίας ή εγκωμιασμού, ακόμη προσπάθειας επηρεασμού και προσωπικής στοχοποίησης δικαστικών λειτουργών, αντιστρατεύονται τη δικαιοκρατούμενη πολιτεία».

 

Παράλληλα, στην ανακοίνωσή τους οι κ.κ. Τσαλαγανίδης και Πλιώτας, αναφέρουν ότι «τέτοιες συμπεριφορές δεν μπορούν να επηρεάσουν την συντεταγμένη Δικαιοσύνη και πρέπει οι δικαστικοί λειτουργοί να τις αντιπαρέρχονται με νηφαλιότητα και αυτοπεποίθηση, με οδηγό πάντα τη συνείδηση στην εκτέλεση των καθηκόντων τους ως καθημερινό βίωμα, δίνοντας έτσι περιεχόμενο στην δικαστική τους ανεξαρτησία».

Τέλος, στην ανακοίνωσή τους, αναφέρουν ακόμη ότι «τυχόν αστοχίες ή και καταλογιστές ακόμη υπαίτιες συμπεριφορές των ίδιων, δικαστικών λειτουργών, υπόκεινται σε θεσμικό δικαστικό έλεγχο στα πλαίσια των προβλεπομένων δικονομικών διαδικασιών».


Πηγη: koutipandoras.gr



« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια