ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

Έναρξη των Χριστουγεννιάτικων δράσεων των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών στη Λάρισα

Έναρξη των Χριστουγεννιάτικων δράσεων των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών στη Λάρισα


Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και η Διεύθυνση Παιδικών Σταθμών & Εκπαιδευτικών Δράσεων, θέλοντας να μεταφέρουν το κλίμα των Άγιων Ημερών στους μικρούς μαθητές των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Λαρισαίων και με στόχο να βιώσουν τα μηνύματα των Χριστουγέννων, οργανώνουν στους παιδικούς σταθμούς διάφορες βιωματικές δράσεις. 

Μέσα λοιπόν, σε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα, οι δράσεις ξεκίνησαν με την παράσταση Κουκλοθέατρου με θέμα: «Τα Χριστουγεννιάτικα παπούτσια του Τσαγκάρη», στον 1ο και 13ο Παιδικό Σταθμό, όπου παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Σωτήριος Βούλγαρης και η Δ/ντρια Παιδικών Σταθμών & Εκπαιδευτικών Δράσεων Σταυρούλα Μπαξεβάνου. 



Τα παιδιά και οι μεγάλοι, διασκέδασαν με τις κούκλες, χόρεψαν, τραγούδησαν και πέρασαν ένα ευχάριστο και δημιουργικό πρωϊνό, βοηθώντας τον Τσαγκάρη να ετοιμάσει τα Χριστουγεννιάτικα παπούτσια. Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν και στους υπόλοιπους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Λαρισαίων. 

[ads-post]

Οι Χριστουγεννιάτικες δράσεις των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών, συνεχίζονται με το Πρόγραμμα «Κατασκευάζω, ανταλλάσσω, βοηθώ», με την επίσκεψη του 2ου Παιδικού Σταθμού στο Γηροκομείο Λάρισας, με τη συμμετοχή των 4ου, 5ου, 8ου, 17ου Παιδικών Σταθμών στο τριήμερο εκδηλώσεων «Χριστούγεννα για όλο τον κόσμο» στην Ιατρική Σχολή Λάρισας, με τις Χριστουγεννιάτικες Γιορτές στους Παιδικούς Σταθμούς και κλείνουν με τη Χριστουγεννιάτικη Κεντρική Εκδήλωση των 5ου, 6ου, 9ου, 10ου, 14ου, 15ου Παιδικών Σταθμών με θέμα: «Πορεία προς τη Βηθλεέμ», τη Δευτέρα 23/12/2019 και ώρα 18:00 μ.μ., στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας. 
















« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια