ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

Προσλαμβάνονται μετά από 4 χρόνια οι 120 επιτυχόντες ΑΣΕΠ για τα νοσοκομεία της Λάρισας!

Προσλαμβάνονται μετά από 4 χρόνια οι 120 επιτυχόντες ΑΣΕΠ για τα νοσοκομεία της Λάρισας!


Δικαιώθηκαν και αναμένεται να προσληφθούν μετά από σχεδόν 4 χρόνια(!) οι 120 επιτυχόντες της προκήρυξης του ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1/2016 για το Πανεπιστημιακό και το Κουτλιμπάνειο Νοσοσομείο Λάρισας.

Οι 120 θα αναλάβουν καθήκοντα στη σίτιση, τη φύλαξη και την εστίαση των δημόσιων νοσοκομείων της Λάρισας με συμβάσεις ορισμένου χρόνου 12μηνης διάρκειας.

Η ταλαιπωρία και η περιπέτειά τους υπήρξε τεράστια, καθώς την πρόσληψή τους είχαν μπλοκάρει δικαστικά οι εργολάβοι που προσέφυγαν υποστηρίζοντας ότι δεν μπορούν τα νοσοκομεία να προσλαμβάνουν για τους τομείς αυτούς συμβασιούχους ορισμένου χρόνου.

Την απάντηση έδωσε το Ευρωπαϊκό Δικάστηριο μετά από δικαστικό ερώτημα του ΣτΕ, λέγοντας ότι μπορούν τα νοσοκομεία να προχωρούν σε τέτοιες προσλήψεις.

Ακολούθησαν διάφορες καθυστερήσεις και εν τέλει η διοίκηση των δημόσιων νοσοκομείων Λάρισας και ο νέος ΥΠΕΑρχης Φώτης Σερέτης κατέθεσαν τα αιτήματα για την πρόσληψή των συμβασιούχων.

[ads-post]

Τα 120 άτομα πρέπει, τώρα, να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους μέχρι τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019, το αργότερο μέχρι την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου(!), όπως ενημέρωσε ο δικηγόρος Δημήτρης Κρίτσανος, που έτρεξε όλη αυτή την υπόθεση εκπροσωπώντας κάποιους από τους επιτυχόντες του ΑΣΕΠ που προσέφυγαν στη δικαιοσύνη.

Η προθεσμία είναι ασφυκτική και πιθανόν κάποιοι από τους 120 επιτυχόντες της ΣΟΧ 1/2016 του ΑΣΕΠ να έχουν φύγει από τη Λάρισα ή να μην έχουν ενημερωθεί.





Πηγή: www.ert.gr











« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια