ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι Τουρκικές αρχές για τη σύλληψη του μακελάρη στην Κωνσταντινούπολη (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι Τουρκικές αρχές για τη σύλληψη του μακελάρη στην Κωνσταντινούπολη (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη του μακελειού στο κλαμπ «Reina» της Κωνσταντινούπολης έχει εξαπολύσει η τουρκική αστυνομία, ενώ πραγματοποιήθηκε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση το βράδυ της Δευτέρας.



Οπως μεταδίδουν διεθνή μέσα, είχε δοθεί εντολή να σηκωθεί ελικόπτερο για να συμβάλει στην επιχείρηση εντοπισμού του δράστη, δίνοντας οδηγίες στις μονάδες εδάφους. Η επιχείρηση στην Κωνσταντινούπολη ξεκίνησε μετά από πληροφορίες πως ένας πολίτης αναγνώρισε τον μακελάρη, που σκότωσε 39 ανθρώπους στο γνωστό κλαμπ Ρέινα της πόλης. Οι έρευνες, μάλιστα, είχαν επικεντρωθεί σε ένα συγκεκριμένο σπίτι στην περιοχή Ζετίνμπουρνου, κοντά στο αεροδρόμιο Ατατούρκ. Το σπίτι είχε περικυκλωθεί από την αστυνομία, οι άνδρες της οποίας μπήκαν μέσα και έκαναν έλεγχο. Οι τελευταίες πληροφορίες από τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι έγινε σύλληψη ενός υπόπτου που επιχείρησε να διαφύγει από το παράθυρο. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε επίσημα.



Οι νέες φωτογραφίες του μακελάρη όπως τις έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία το βράδυ της Δευτέρας











Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η αστυνομία έχει επιβεβαιώσει τη σύλληψη 12 ατόμων, ενώ ένας από τους συλληφθέντες, προσπάθησε να διαφύγει, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά από την επέμβαση των αστυνομικών.





 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια