ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Ανατρεπτικός Tonis Sfinos μιλάει στην larisacitynews.gr (ΦΩΤΟ-VIDEO)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Ανατρεπτικός Tonis Sfinos μιλάει στην larisacitynews.gr (ΦΩΤΟ) {featured}

Ο ανατρεπτικός Tonis Sfinos δεν χρειάζεται ούτε παρουσίαση αλλά ούτε και εισαγωγές.


Αν τον δεις μία φορά στη σκηνή σίγουρα τον θυμάσαι για πάντα! Είναι το απόσταγμα του ερωτισμού, ο ένας και μοναδικός International Playboy. Είναι μοναδικός και ακαταμάχητος. 




Γεννήθηκε, κατά δήλωσή του, ως Αντώνης Σφηνόπουλος στα Καλάβρυτα (ή αλλιώς Θανάσης Κιούσης από τη Θεσσαλονίκη) και όσο μεγάλωνε δεν τον χωρούσε το χωριό του. Έτσι διέσχισε τον Ατλαντικό, πέρασε φουρτούνες και μαύρες ξενιτιές και κατέληξε στον Τορόντο. Αφού δούλεψε στην Αμερική για κάμποσες δεκαετίες και άφησε το στίγμα του στο εξωτερικό, αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα και να γίνει είδωλο (... όλα αυτά πάντα κατά δήλωσή του και σύμφωνα με το image που θέλει να δείξει στον κόσμο).

Και ΝΑΙ τα κατάφερε.


Ο επαγγελματισμός του δεν σου αφήνει περιθώρια να αμφισβητήσεις τα ταλέντα του. Ο Tonis, είναι ένας Showman, με όλη την σημασία της λέξης, που προκαλεί τις εντυπώσεις σε κάθε του εμφάνιση, αποκτώντας φανατικότατο κοινό.


Στις εμφανίσεις του μάλιστα έχει καθιερώσει τη δική του «διάλεκτο».


Η larisacitynews.gr τον συνάντησε κατά την διάρκεια της τελευταία του εμφάνισης την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου στη σκηνή του




Εκεί έδωσε μία ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ συνέντευξη στον Νίκο Παπαδόπουλο και την Angel όπου μας μίλησε για όλα...





Το Tonis Sfinos από που βγαίνει… το σκέφτηκες εσύ;

Ναι το σκέφτηκα εγώ γιατί από Αντώνης Σφηνόπουλος δεν μπορείς να κάνεις καριέρα στην Αμερική, οπότε το κόψαμε. Στην αρχή ήταν "Tonis the Greek" και μετά έγινε Tonis Sfinos.

Πως αυτοχαρακτηρίζεσαι Showman, τραγουδιστής ή κάτι άλλο;

Νομίζω αυτοχαρακτηρίζομαι Showman, παύλα τραγουδιστής, παύλα χορευτής, παύλα Showman... άρα Showman.



Από όσα έχεις πει για εσένα για την Αμέρικη (Καναδά, Βέγκας, Τέξας, Λος Άντζελες) είσαι σχεδόν ένας θρύλος ως «Tonis The Greek»! Διαφέρει το Ελληνικό κοινό από αυτό της Αμερικής;

Πολύ. Το Αμερικάνικο κοινό γενικά έχει άλλο κέφι. Θα χορέψουνε, θα γλεντήσουνε αλλά όχι όπως το κάνουν οι Έλληνες με την καρδιά τους που θα 'ρθουν μετά να σε αγκαλιάσουνε. Είναι λίγο πιο παγωμένοι από ότι εμείς. Εκεί θα τελειώσει το πρόγραμμα, περάσαμε ωραία... Ok goodbye.



Μετά από τόσα χρόνια καριέρας στην Αμέρικη περίμενες ότι θα έχεις τόσο μεγάλη επιτυχία στην Ελλάδα με ένα φανατικό κοινό;

Όχι η αλήθεια είναι ότι δεν το περιμέναμε. Κλείνουμε 6 χρόνια τώρα από την πρώτη εμφάνιση μας. Το πηγαίναμε χαλαρά και σιγά-σιγά όλο αυτό φούντωσε όχι γρήγορα αλλά σταθερά και ωραία και συνεχίζει και φουντώνει και εμείς το ευχαριστιόμαστε όλο αυτό.



Το κοινό δείχνει έναν ενθουσιασμό για τα κομμάτια που επιλέγεις 60s, 70s τραγούδια της εποχής Πασχάλη, Τζορντανέλλι κλπ. Πιστεύεις ότι τα έχεις κάνει και πάλι μόδα;

Δεν ξέρω αν έχουνε γίνει πάλι μόδα. Σαν ακούσματα υπήρχαν στα αυτιά όλων και εμείς τα ξαναπαρουσιάσαμε με ένα show από πίσω και τα ξαναθυμήθηκαν όλοι και διασκεδάζουν με αυτά. Εγώ νομίζω πως και άλλα 30 χρόνια να παίζουμε τα ίδια πάλι εκεί θα είναι ο κόσμος και πάλι θα χορεύει.



O Tonis Sfinos με τι μουσική διασκεδάζει στην καθημερινότητά του;

Κοίτα εμένα μου αρέσουνε τα κλαρίνα. Ακούω τσάμικα πάρα πολύ, καλαματιανά... γενικά μου αρέσει το κλαρινάκι πάρα πολύ. Από εκεί και πέρα σίγουρα θα ακούσω και τα δικά μας πάλι. Γενικά τα σύγχρονα δεν με πολυ-κερδίζουνε. Θα ακούσω και κανέναν Καζαντζίδη... γιατί ο Tonis είναι μάγκας.



Ποιο είναι το ποιο extreme που έχει κάνει θαυμάστρια σου σε live σου;

Έχει έρθει στο καμαρίνι μαζί με 2 ντόπερμαν. Έβαλε τα ντόπερμαν στην πόρτα και μου είπε "Toni από εδώ μέσα δεν θα βγεις εύκολα..." καταλαβαίνεις. Τα ντόπερμαν εκεί όμως δεν κουνιόντουσαν.



Έχεις κάποιο αγαπημένο κομμάτι, κάποιο που ξεχωρίζεις από αυτά που ερμηνεύεις;

Κατά καιρούς έχω διάφορα κομμάτια που τα λέμε τόσα χρόνια. Νομίζω αυτό τον καιρό έχω ερωτευτεί "To Μάθημα" των Sounds που πέθανε και ο Αντωνιάδης πρόσφατα.



Έχεις βρεθεί και άλλες φορές στη Λάρισα... Τι έχεις να πεις για το κοινό της πόλης μας;

Καλά το κοινό της Λάρισας δεν πάει καλά. Και εδώ σήμερα έγινε ο χαμός αλλά θυμάμαι ειδικά στον Αγιόκαμπο που είχα έρθει εκεί γίνεται το υπέρτατο ξεβράκωμα. Και άλλες φορές έχουμε γλεντήσει πολύ ωραία στη Λάρισα. Και τα "τσικάκια" που έχετε στη Λάρισα είναι πολύ δυνατά και πολλά υποσχόμενα.



Έχεις κυκλοφορήσει στην πόλη μας; Ποιες οι εντυπώσεις σου;

Έχω πάει στην Κεντρική Πλατεία και μου άρεσε πάρα πολύ. Αλλά αλλού δεν έχει τύχει να πάμε γιατί συνήθως ερχόμαστε βιαστικά.



Αυτή την περίοδο που εμφανίζεσαι;

Στο Κολωνάκι στην Αθήνα κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Shake.



Τι έχει να ευχηθεί ο Tonis Sfinos για το 2017 που έρχεται;

Να πούμε κάτι πρωτότυπο... ΥΓΕΙΑ, χαμόγελα και shake μπας και ξεχαστούμε λιγάκι.











Ευχαριστούμε πολύ Toni... ή Αντώνη... ή Θάνο
Σε περιμένουμε την επόμενη φορά στην πόλη μας
και ΝΑΙ
...τα "τσικάκια" της πόλης μας είναι και Δυνατά και Πολλά Υποσχόμενα.





















Γράφουν για την larisacitynews.gr


























« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια