ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Χωρίς Delivery και τα BRUNO σήμερα σε ένδειξη πένθους - Αντιδράσεις για τα DE-TOX (ΦΩΤΟ)

Χωρίς Delivery και τα BRUNO σήμερα σε ένδειξη πένθους - Αντιδράσεις για τα DE-TOX (ΦΩΤΟ)


Ακολουθώντας το παράδειγμα της αλυσίδας καφέ της Λάρισας DE-TOX η οποία με χθεσινή της ανακοίνωσή της μέσω facebook ενημέρωσε τους πελάτες της πως για σήμερα δεν θα λειτουργήσει η υπηρεσία Delivery της εταιρείας σε ένδειξη πένθους του τραγικού θανάτου του υπαλλήλου της, του 29χρονου Γεώργιου Κατσαμπέλα, ο οποίος έχασε πρόωρα τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα εν ώρα εργασίας στην οδό Καρδίτσης στη Λάρισα, άλλη μία μεγάλη αλυσίδα καφέ της πόλη μας έβγαλε ανάλογη ανακοίνωση.


Η αλυσίδα καταστημάτων καφέ BRUNO, προς τιμήν της αν και δεν έχει καμία σχέση με το χθεσινό συμβάν, ανακοίνωσε πως σήμερα Τετάρτη 31/5 η υπηρεσία Delivery της εταιρείας δεν θα λειτουργήσει στην πόλη της Λάρισας.





Δείτε την ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της εταιρείας στο facebook:











Αντιδράσεις για τα DE-TOX

Η χθεσινή ανακοίνωση της εταιρείας DE-TOX να μην λειτουργήσει σήμερα την υπηρεσία Delivery προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις. Πολλοί συμπολίτες μας σχολίασαν εντόνως την απόφαση αυτή της εταιρείας αναφέροντας πως θα έπρεπε τουλάχιστον να κλείσει σήμερα η εταιρεία τα καταστήματά της ως ελάχιστη ένδειξη πένθους για τον συνάδελφό τους.






Τελικά η ανακοίνωση αυτή μάλλον οργή προκάλεσε στους περισσότερους....



Δείτε τα χαρακτηριστικά σχόλια στην σελίδα του DE-TOX στο facebook:























Γράφει για την larisacitynews.gr











































































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια