ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

"Δεν θα επιβαρυνθούν οι Λαρισαίοι από το περιβαλλοντικό τέλος στο νερό" δηλώνει ο Δήμαρχος Λαρισαίων

"Δεν θα επιβαρυνθούν οι Λαρισαίοι από το περιβαλλοντικό τέλος στο νερό" δηλώνει ο Δήμαρχος Λαρισαίων



Την διαβεβαίωση, ότι οι Λαρισαίοι καταναλωτές της ΔΕΥΑΛ δεν πρόκειται να επιβαρυνθούν από το περιβαλλοντικό τέλος στο νερό που έρχεται το 2020, έδωσε, μιλώντας στην ΕΡΤ Λάρισας, ο δήμαρχος Λαρισαίων και πρόεδρος της Δημοτικής Επιχειρήσης Ύδρευσης Αποχέτευσης Λάρισας Απόστολος Καλογιάννης.


Από την Άρτα όπου βρίσκεται για την τακτική συνέλευση των ΔΕΥΑ όλης της χώρας, ο κ. Καλογιάννης απαντώντας σε σχετική ερώτηση ξεκαθάρισε ότι η ΔΕΥΑΛ δεν πρόκειται να κλυδωνιστεί από την επιβολή του περιβαλλοντικού τέλους, καθώς, όπως είπε, πρόκειται για μια οικονομικά εύρωστη επιχείρηση και εκτίμησε ότι αυτό θα επηρεάσει ίσως άλλες ΔΕΥΑ με οικονομικά προβλήματα.


Τόνισε, δε, ότι οι λαρισαίοι καταναλωτές νερού όχι μόνο δεν θα δουν αυξήσεις αλλά πρόκειται να δουν μειώσεις το επόμενο διάστημα και αφού επιλυθούν ζητήματα νομικά που έχουν να κάνουν με τη λειτουργία των Δημοτικών Επιχειρήσεων Υδρευσης Αποχέτευσης.


Ο δήμαρχος Λαρισαίων τόνισε την τεράστιας σπουδαιότητας προτεραιότητα να διατηρηθεί η οικονομική ευρωστία της ΔΕΥΑΛ, έτσι ώστε ποτέ να μην κινδυνεύσει να περάσει σε χέρια ιδιωτών, όπως έγινε σε μεγάλες πόλεις της Ευρώπης με πολύ άσχημα αποτελέσματα.


Ο Απόστολος Καλογιάννης «απολογήθηκε» στον ραδιοφωνικό αέρα της ΕΡΤ Λάρισας προς τους δημότες για τις συχνές «απουσίες» του από το γραφείο του στο δήμο που έχουν ως αποτέλεσμα, όπως είπε, να μην μπορεί να δει απο κοντά όσους πολίτες θα ήθελε.


«Οι λόγοι που το τελευταίο διάστημα με κρατούν συχνά εκτός Λάρισας έχουν να κάνουν με το ότι ταξιδεύουμε για δουλειές που αφορούν την πολή και την καλή λειτoυργία της. Δουλεύουμε, γι΄αυτό λείπουμε, ζητώ την κατανόηση των δημοτών που επιθυμούν να με δουν και δεν με βρίσκουν» ανέφερε ο κ.Καλογιάννης ο οποίος πριν απο την Άρτα βρισκόταν στην Αθήνα σε συνάντηση με τον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη για θέματα που αφορούν τον ΟΣΕ Λάρισας.














Πηγή: www.ert.gr

















































































































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια