ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα με θέμα τα Κόκκινα Δάνεια στο Επιμελητήριο Λάρισας (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα με θέμα τα Κόκκινα Δάνεια στο Επιμελητήριο Λάρισας (ΦΩΤΟ-VIDEO) {featured}


Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, τη Δευτέρα 12 Ιουνίου, η ενημερωτική εκδήλωση με θέμα τα κόκκινα δάνεια και τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών. 



Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο Επιμελητήριο Λάρισας και κύριος ομιλητής ήταν ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους κ. Φώτης Κουρμούσης, ο οποίος ενημέρωσε τους επιχειρηματίες της Λάρισας για το νέο νομοθετικό πλαίσιο που ψηφίστηκε και τίθεται σε εφαρμογή και αφορά ρύθμιση επιχειρηματικών χρεών σε τράπεζες, δημόσιο (ΔΟΥ, ασφαλιστικούς φορείς κλπ), προμηθευτές κλπ. Την εκδήλωση καλωσόρισε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βασίλης Κόκκαλη, ο οποίος προανήγγειλε τη νομοθετική ρύθμιση για τα πανωτόκια της πρώην ΑΤΕ.





Οι παρευρισκόμενοι έθεσαν τα ερωτήματά τους στον κ. Κουρμούση ενώ ο Πρόεδρος κ. Δημήτρης Αδάμ κατέθεσε τις προτάσεις του Επιμελητηρίου αναφορικά με την εφαρμογή του Νόμου και τις βελτιώσεις που θα μπορούσαν να γίνουν προς όφελος των επιχειρηματιών.





Η εκδήλωση προβλήθηκε ζωντανά στο διαδίκτυο μέσω του καναλιού του Επιμελητηρίου στο youtube. Προβλήθηκε επίσης ζωντανά στα παραρτήματα του Επιμελητηρίου στην Ελασσόνα και τα Φάρσαλα, απ όπου επιχειρηματίες έθεσαν τα ερωτήματά τους και έλαβαν απαντήσεις από τον Ειδικό Γραμματέα κ. Κουρμούση.





Δείτε το μαγνητοσκοπημένο βίντεο της εκδήλωσης:


































Γράφει για την larisacitynews.gr






















« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια