ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Συνεχίστηκαν οι κοινές δράσεις για μικρούς κατασκηνωτές και προσφυγόπουλα στη Λάρισα




Συνεχίζονται και για το μήνα Αύγουστο οι εξορμήσεις των παιδιών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα του Δήμου Λαρισαίων "Κατασκήνωση στην Πόλη".


Πρόκειται για ένα πρόγραμμα πλούσιο σε δράσεις και ερεθίσματα για τα παιδιά, στοχεύοντας όχι μόνο στην ψυχαγωγία και τη διασκέδαση των μικρών μας φίλων, αλλά και στην καλλιέργεια των ανθρωπίνων αξιών, την απόκτηση κοινωνικών δεξιοτήτων και της διαμόρφωσης κοινής συνείδησης και της αξιοποίησης νέων εμπειριών ως μέσα ανάπτυξης της προσωπικότητας των παιδιών. 


Για το λόγο αυτό οι "Κομήτες" από το 1ο Δημοτικό Σχολείο της Γιάννουλης μαζί με μια ομάδα παιδιών από τη δομή προσφύγων στο Κουτσόχερο επισκέφτηκαν το Δημοτικό Αστεροσκοπείο αλλά και το Βοτανικό Κήπο στο Πάρκο του Αλκαζάρ.

Τα παιδιά της κατασκήνωσης από τη Γιάννουλη έφτιαξαν κάρτες και τις χάρισαν στα μικρά προσφυγόπουλα και αυτά με τη σειρά τους, τους χάρισαν φτερωτά αεροπλανάκια ελπίδας και αισιοδοξίας, ενώ μια φίλη της από τη Γιάννουλη με ένα γλυκό χαμόγελο έφερε και χάρισε σε όλα τα προσφυγόπουλα κοχύλια που ειχε μαζέψει από την παραλία. Κλείνοντας τη βόλτα τους τα παιδιά υποσχέθηκαν να ξαναβρεθούν μιας και τώρα πια μέτρησαν από κοινού τα Αστέρια του ουρανού. 

















Γράφει για την larisacitynews.gr
Νίκος Παπαδόπουλος




















« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια