ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Ισόπαλο με 1-1 έληξε το παιχνίδι της ΑΕΛ με τον Αστέρα Τρίπολης στο AEL FC Arena

Ισόπαλο με 1-1 έληξε το παιχνίδι της ΑΕΛ με τον Αστέρα Τρίπολης στο AEL FC Arena


Δεν μπόρεσε να πετύχει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα η ΑΕΛ, μένοντας στο 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης, ένα αποτέλεσμα που δεν αφήνει ικανοποιημένους τους «βυσσινί» που ήθελαν μόνο τη νίκη για να μπορέσουν να αντιδράσουν μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό.



Ένα παιχνίδι μέτριο σε γενικές γραμμές, που πρόσφερε συγκινήσεις μόνο στο δεύτερο ημίχρονο και κυρίως μετά την ισοφάριση των «βυσσινί», όταν και απέκτησε ρυθμό και η ΑΕΛ αντέδρασε μεν, αλλά όχι ολοκληρωτικά, μη μπορώντας να ανατρέψει πλήρως το σε βάρος της σκορ.



Με αλλαγές

Με αρκετές αλλαγές στο σχήμα της παρατάχτηκε η ΑΕΛ στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Αντρέ Πάους δεν άλλαξε τακτική, επιμένοντας στο 4-2-3-1, έχοντας τον Μπόζοβιτς κάτω από τα δοκάρια, τους Ναβάρο, Γκόλια, Ζίζιτς και Γουάλας στην άμυνα, Άντονι και Αγκάνοβιτς στη μεσαία γραμμή, Ντέλετιτς, Λεοζίνιο και Κριζμάν πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Ναζλίδη.


Απόλυτα ισορροπημένο παιχνίδι στο πρώτο ημίωρο με την ΑΕΛ να θέλει, αλλά να μην μπορεί και τον Αστέρα να παίζει με πολλούς παίκτες στη μεσαία γραμμή και να κερδίζει πολλές μπάλες, αλλά να φανερώνει αδυναμία ανάπτυξης.


Η ομάδα του Αντρέ Πάους, έδειχνε να στηρίζει πολλά στον Αγκάνοβιτς, που είχε έναν ιδιαίτερα πολύπλοκο ρόλο, από τη στιγμή μάλιστα που ο Λεοζίνιο έδειχνε να μην μπορεί να πάρει… ανάσα από το μαρκάρισμα του Ιγκλέσιας.


Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην υπάρχει καλή ανάπτυξη από τους «βυσσινί» που πάντως ήταν αυτοί που έχασαν την καλή ευκαιρία με τον Κρίζμαν στο 22ο λεπτό όταν το εναέριο γυριστό του σουτ κατέληξε άουτ.


Δεν άλλαξε κάτι στα επόμενα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, αφού οι «εξαφανισμένοι» Λεοζίνιο και Ντέλετιτς, σε συνδυασμό με τη στατικότητα των υπολοίπων ποδοσφαιριστών δεν επέτρεψαν στην ΑΕΛ να φανεί απειλητική και το 0-0 έδειχνε απόλυτα δίκαιο, για ένα 45λεπτο που κυριάρχησαν τα λάθη και τα νεύρα που προήλθαν εξαιτίας αυτών.



Γκολ από το πουθενά

Ο Αντρέ Πάους ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με μία αλλαγή, στη θέση του Κρίζμαν πέρασε ο Βασίλης Ρέντζας που κάλυψε το δεξί άκρο της άμυνας και ο Ναβάρο πέρασε πιο μπροστά.


Η ΑΕΛ στα πρώτα λεπτά αυτού του ημιχρόνου έδειξε να ξεκινά με μεγαλύτερη επιθετική διέθση και να αναζητά τη διάσπαση της αμυντικής διάταξης του Αστέρα, έχοντας ορισμένες καλές στιγμές με τον Ντέλετιτς που όμως δεν έγιναν γκολ


Αντίθετα, σε μία φάση που δεν «μύριζε» τίποτα στο 52ο λεπτό ο Ζίζιτς δεν κατάφερε μα διώξει τη μπάλα, αυτή χτύπησε στο χέρι του και δόθηκε το πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Μάσα – έστω και αν ο Μπόζοβιτς έπεσε στη σωστή γωνία – κάνοντας το 0-1 και βάζοντας δύσκολα στην ΑΕΛ.



Όλα για όλα

Μπαίνοντας στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού ο Αντρέ Πάους έβγαλε από τον αγωνιστικό χώρο τον Αγκάνοβιτς, που δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στο ρόλο του, βάζοντας στον αγωνιστικό χώρο τον Περόνε. Ο Λεοζίνο πέρασε δίπλα στον Άντονι, και ο Περόνε αποτέλεσε τη δύναμη πυρός με τον Ναζλίδη.


Μάλιστα ο Αργεντίνος έδωσε την πάσα μισό γκολ στον Ναζλίδη στο 70’ και ο περσινός πρώτος σκόρερ των «βυσσινί» δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη φέρνοντας το ματς στα ίσια.


Ο Εμάνουελ Περόνε ήταν ο πρωταγωνιστής και μίας ακόμη καλής στιγμής για την ΑΕΛ, στο 74ολεπτό, όταν σούταρε με το αριστερό, αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ.



Run and gun

Στα τελευταία λεπτά το ματς πρόσφερε πολλές συγκινήσεις, τόσες όσες δεν πρόσφεραν τα προηγούμενα λεπτά. Ο Μπόζοβιτς κράτησε δις όρθια την ΑΕΛ σώζοντας την εστία του σε επιθετικές προσπάθειες του Αστέρα, ενώ οι «βυσσινί» είχαν τις δικές τους καλές στιγμές με τον Περόνε και τον Γιαννιτσάνη.


Παρ’ όλα αυτά το 1-1 δεν άλλαξε με την ΑΕΛ να μην κάνει ιδανική πρεμιέρα στο γήπεδό της, πετώντας δύο βαθμούς, αλλά να κρατά την αντίδραση όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ.




Οι καλύτερες στιγμές

  • 3’ Από χτύπημα φάουλ του Μάσα, ο Καλτσάς εντός της περιοχής έκανε την κεφαλιά, αλλά ο Μπόζοβιτς εύκολα μπλόκαρε τη μπάλα
  • 22΄ Κάθετη πάσα του Αγκάνοβιτς, ο Κρίζμαν έκανε το εναέριο γυριστό σουτ, από διαγώνια θέση, αλλά η μπάλα χτύπησε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Αθανασιάδη
  • 52’ Σέντρα σουτ του Ντέλετιτς, ο Αθανασιάδη με υπερπροσπάθεια έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ. Το εκτέλεσε ο Λεοζίνιο, αλλά ο Ναζλίδης σηκώθηκε σε λάθος χρόνος και δεν βρήκε τη μπάλα μόνος και δύο μέτρα από τη μικρή περιοχή
  • 55’ Ο Ντέλετιτς απέφυγε τον αντίπαλό του και σούταρε άουτ από πλάγια θέση
  • 57’ ΓΚΟΛ Χέρι του Ζίζιτς στην περιοχή, με την παρέμβαση του δεύτερου βοηθού ο κ. Ζαχαριάδης έδωσε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Μάσα και έκανε το 0-1
  • 68’ Σέντρα του Ρέντζα, ο Ναζλίδης προσπάθησε να βάλει την προβολή, αλλά ο Αθανασιάδης έβαλε τα χέρια του και μπλόκαρε τη μπάλα
  • 70’ ΓΚΟΛ Η ΑΕΛ φτάνει στην ισοφάριση με γκολ του Ναζλίδη, που αξιοποίησε την ασίστ του Περόνε
  • 74’ Σουτ του Περόνε με το αριστερό η μπάλα πέρασε άουτ
  • 77’ Σουτ του Κυριακόπουλου εκτός περιοχής, ο Μπόζοβιτς έπεσε στη γωνία του και έδιωξε τον κίνδυνο
  • 85’ Από μπαλιά του Μανιά, ο Μάσα βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά ο Μπόζοβιτς βγήκε γρήγορα και του έκλεισε το οπτικό πεδίο, σώζοντας την εστία του
  • 87’ Σέντρα του Ρέντζα στο δεύτερο δοκάρι, ο Περόνε προσπάθησε να βρει τον Γιαννιτσάνη, αλλά έδιωξε η άμυνα του Αστέρα



Διαιτητής: Ζαχαριάδης (Θεσσαλονίκης)

Βοηθοί: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Μερκενίδης (Μακεδονίας)

4ος διαιτητής: Μάνταλος (Καβάλας)



ΑΕΛ (Αντρέ Πάους): 
Μπόζοβιτς, Ναβάρο (80’ Γιαννιτσάνης), Γουάλας, Ζίζιτς, Γκόλιας, Άντονι, Αγκάνοβιτς (69’ Περόνε), Λεοζίνιο, Κρίζμαν (46’ Ρέντζας), Ντέλετις, Ναζλίδης



ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: 
Αθανασιάδης, Ιγκόρ, Γιαννούλης, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Μαντιντά (70’ Ινσάλντο), Ιγκλέσιας, Μουναφό, Μανιάς, Καλτσάς (62’ Κυριακόπουλος), Μάσα (90’ Εντουάρντο)















Πηγή: www.larissanet.gr
































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια