ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Γιορτή λήξης της καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Λάρισας

Γιορτή λήξης της καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Λάρισας





Ολα ξεκίνησαν από το πόσα διαφορετικά πράγματα, λέξεις, έννοιες μπορεί να είναι ένα σημείο. Στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρισας από τις 16 Ιουνίου έως τις 25 Αυγούστου πραγματοποιήσαμε 27 δημιουργικά εργαστήρια στα οποία ψάξαμε, ανακαλύψαμε, ζωγραφίσαμε, φωτογραφίσαμε διαφορετικά σημεία και ζήσαμε όλοι μαζί φανταστικές περιπέτειες αυτό το καλοκαίρι από σημείο σε… σημείο. 



Και ήρθε η στιγμή που οι περιπέτειες των σημείων θα αφηγηθούν τις ιστορίες τους στους επισκέπτες της βιβλιοθήκης... Σας προσκαλούμε, μικρούς και μεγάλους, εθελοντές, εμψυχωτές και βοηθούς, γονείς και παιδιά στη Γιορτή λήξης της Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου στις 7.00μ.μ. στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρισας, στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο (2ος όροφος, αίθουσα τέχνης Τάκης Τλούπας). 



Μαζί θα θυμηθούμε τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε, θα βραβεύσουμε τους εθελοντές και τα παιδιά που συμμετείχαν στην εκστρατεία και θα δώσουμε ραντεβού για το επόμενο καλοκαίρι. Η είσοδος είναι δωρεάν για όλους όσοι επιθυμούν να μας γνωρίσουν από κοντά και να ενημερωθούν για το Πρόγραμμα της Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδας. Σας περιμένουμε!



Ιστοσελίδα διοργάνωσης: network.nlg.gr
Hashtag: #KE2017gr 



Για περισσότερες πληροφορίες:

Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρισας, Ρούσβελτ 59, Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο,
Συντονίστρια προγράμματος: Χριστίνα Παπαδοπούλου
Τηλ: 2410671173, 
e-mail: edimovivlio@hotmail.gr,








































Γράφει για την larisacitynews.gr
Νίκος Παπαδόπουλος






















































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια