ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

Μόνο τη νίκη ζητάει η ΑΕΛ στο AEL FC Arena στις 18:15 κόντρα στον Ατρόμητο

Μόνο τη νίκη ζητάει η ΑΕΛ στο AEL FC Arena στις 18:15 κόντρα στον Ατρόμητο


Kρίσιμο παιχνίδι σήμερα για την ΑΕΛ που υποδέχεται τον Ατρόμητο (18:15) στο AEL FC ARENA για την 4η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.


Οι «βυσσινί» προέρχονται από τη συντριβή από την ΑΕΚ και έχουν μόλις ένα βαθμό (1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης) και κόντρα στον Ατρόμητο καλούνται να κερδίσουν, καθώς είναι μία ομάδα παρόμοιας δυναμικότητας φέτος.


Το παιχνίδι έχει μία ακόμη ιδιαιτερότητα για την ΑΕΛ καθώς είναι το πρώτο με τον Τζάκι Ματάισεν στον πάγκο, ο οποίος ανέλαβε τρεις μέρες πριν.


Ο Βέλγος για το ματς με τους Περιστεριώτες δεν υπολογίζει τον Άντναν Αγκάνοβιτς, ο οποίος τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές για την αγκωνιά στον Όγκνιεν Βράνιες, αλλά ούτε και το πιο πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα των «βυσσινί», τον Παναγιώτη Μπάλλα, ο οποίος είναι ανέτοιμος. Εκτός έμεινε και ο Νίκολα Ζίζιτς, για λόγους τακτικής.



Δείτε την πρώτη αποστολή του Ματάισεν στην ΑΕΛ: 
Μπόζοβιτς, Σαφαρίκας, Ρέντζας, Κούσας, Φάρκας, Γκόλιας, Ουάλας, Γιοβάνοβιτς, Φατιόν, Λαγός, Ντέλετιτς, Λεοζίνιο, Ναβάρο, Μπάμπιτς, Κρίζμαν, Γιαννιτσάνης, Ναζλίδης, Περόνε.



Η ΑΕΛ έχει συγκεντρώσει στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της Super League Σουρωτή έναν μόλις βαθμό, αυτόν στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα (1-1).
















Πηγή: www.kosmoslarissa.gr





























































« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια